Имаме ли нужда от послушни деца?

9428
Имаме ли нужда от послушни деца?

Актуалния въпрос ни задава юнският брой на „Артележка“ – новото списание за умни (и  непослушни) родители.

Освен справочник с детски културни събития, всеки месец „Артележка“ ще публикува интервюта с интересни (и често непослушни) личности от света на изкуството и културата. Съществено допълнение е качественото авторско съдържание, представящо както местни инициативи, така и утвърдени практики от световните музеи, филхармонии, театри и библиотеки.

Какво срещаме в "Големите парламентарни циркове"?

В своята нова книга „Големите парламентарни циркове. Хроника на скандалите в Народното събрание“ (ИК Litus) журналистът о...

Искаме „Артележка“ да се превърне в предпочитан събеседник на родителите, за които културата е неделима част от порастването. Вярваме, че заниманията с изкуство помагат на децата да станат пълноценни, мислещи и щастливи възрастни. Такава е мотивацията и на останалите колеги, създаващи културни събития за деца в България, затова и на страниците на „Артележка ще намирате информация за събития, на които често се гледа като на „конкурентни“. Не може да има конкуренция в отглеждането на бъдещата публика, а и на бъдещото поколение от умни родители. Целта ни е обща. “ – споделят създателите от Модо България – културната организация стояща зад  „Концерти на възглавници“, „Роял в парка“ и др.

Освен актуалната тема на броя със събеседници родители, акценти в юнското издание са интервюто с Детска архитектурна работилница, възможността да се превърнете в Продуцент за един ден, както и програмата на ONEDESIGNWEEKKIDS, на която списанието е генерален медиен партньор.

„Артележка“ е двуезична (български и английски) и безплатна и може да бъде намерена на ключови места в София, Пловдив и Пазарджик.

 

Къде отиват парите ни? Безочието на Уолстрийт е наистина смайващо!

Ако „Вълкът от Уолстрийт“ за пръв път хвърли светлина върху света на борсите, „Бързаците” отива още по-далеч; к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com