Арестуваха полицая, убил ром?

12754
Арестуваха полицая, убил ром?

Както ви съобщихме по-рано, служител на Транспортна полиция простреля крадец на кабел от ромски произход тази нощ.

По неофициална информация служителят на Транспортна полиция задържан. Според източници полицаят е имал 20-годишен стаж.

Пребиха до смърт бизнесмен в София

43-годишент мъж е бил пребит до смърт снощи в столичния квартал "Редута", съобщи БГНЕС. Установено е, че това е свиленградският бизнесм...

При извършване на обход в района между двете гари, служителят на Транспортна полиция засякъл движещ се лек автомобил "Фолксваген", който влачел завързан за бронята си магистрален съобщителен кабел. При спиране на автомобила, полицаят се легитимирал и разпоредил на двамата пътници в колата да излязат.

Единият от тях побягнал. Водачът на автомобила тръгнал срещу полицейския служител и го нападнал с твърд предмет. По късно при огледа на мястото е открита брадва. Служителят на реда стрелял със служебното си оръжие и прострелял нападателя в главата. Полицаят незабавно откарал ранения в Спешния център в Разлог, но въпреки усилията на медиците, той починал там.

Установена е самоличността на починалия - Н.И. на 37 години от село Баня, криминално проявен и осъждан, със 17 криминалистически регистрации - основно за кражби, средна телесна повреда и шофиране след употреба на алкохол. Той бил баща на 3 деца.

При проведените допълнителни оперативно-издирвателни мероприятия е задържан за 24 часа мъжът, който избягал от фолксвагена – В.К. на 46 години, без криминални прояви, също от село Баня.

Свиленградски бизнесмен е убитият в квартал "Редута"

43-годишният бизнесмен Стойчо Стоилов, който е убит в столичния квартал "Редута", е внасял зеленчуци от Турция, съобщи БНР. По неофици...

За случая незабавно са уведомени следовател и дежурен прокурор в Окръжна прокуратура – Благоевград. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативно-следствена група. Непосредствено до автомобила са открити 62 метра многожилен магистрален кабел, както и брадвата. Образувано е следствено дело в Окръжен следствен отдел на Окръжна прокуратура –Благоевград. В РУТП-Пловдив е образувано досъдебно производство за кражбата. Работата по случая продължава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com