Борисов: Страх ги е от мен и ме цензурират в социалните мрежи

9010
Борисов: Страх ги е от мен и ме цензурират в социалните мрежи

Толкова много ги е страх от мен, че и един ден не ме оставиха да си комуникирам с хората във Фейсбук. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред Агенция „Фокус“.

„Те купиха всички медии, манипулират, както направиха и на изборите, и сега се опитват да ме цензурират като публично дори са се организирали да ми блокират профила във Фейсбук. Техният номер този път няма да мине. Лъжите им и манипулациите им ще лъснат“, каза още Борисов.

Плевнелиев: Правителството да не бави реформите

Правителството, за съжаление, все още бави важни реформи за обществото - като например пенсионната, и все още не е ясно кога тя ще бъде...

Вече три месеца Хасково няма областен управител, дори и по време на тези мащабни горски пожари, който да координира дейностите по гасенето, добави той. „Защо - защото БСП и ДПС се карат, страх ги е да назначат определен човек. В същото време - Орешарски се нарича премиер, а той трябва да пусне заповед за назначение, което става за няколко минути”, посочи Бойко Борисов.

По думите му – тази безпомощна кадрова политика, потвърждава думите на бившия президент Георги Първанов, че БСП няма никаква банка кадри, никакъв управленски потенциал, нито възможност да управлява.

„И управлява само на базата на интригата, непочтеността, лъжата. Три абсолютно несъвместими партии - етническата партия ДПС, националистите и комунистите - заедно. Никой българин няма да гласува за такава комбинация, ако бъде обявена предварително.

Заради хакването на фейсбук страницата си, Борисов заяви, че призовава за това през медиите. „Днес, през фейсбук страницата си, щяха да призова всички наши съмишленици – да свалим от власт тази неестествена коалиция. Призовавам всички към мобилизация. Няма българин или мюсюлманин в страната, който да гласува за „Атака” и ДПС, ако те са заедно”, заяви Борисов.

Първанов: Председателят на БСП е в един своеобразен цунг-цванг

Председателят на БСП няма полезен ход. Той е в един своеобразен цунг-цванг, опасявам се, че това се отнася и за БСП, заяви бившият през...

Станишев минава от популизма в сферата на наглия популизъм, каза Бойко Борисов по повод изказване на лидера на БСП, че ще се намаляват цените на тока и парното, а ще се вдигат пенсиите.

Кликата зад една жена, на тъмно, без Орешарски да разбира това, управлява в момента държавата. Една клика, без да е избрана, взима решенията, каза Бойко Борисов и призова за незабавна оставка на правителството.

Ситуацията около Сирия е изключително опасна, а българският външен министър е много слаб. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора, на въпрос за обстановката около Сирия, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

По думите на Борисов, от ситуацията около Сирия са възможни много тежки последици за региона, включително и за България, от бежанска вълна, до етнически проблеми и дори – тероризъм. В Сирия има и много християни и политиката на България трябва да е много премерена. Този министър няма никакъв шанс, като фактор в общата международна политика, каза Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com