Цветанов е под ключ за "Сега или никога" в Кърджали

6285
Цветанов е под ключ за "Сега или никога" в Кърджали
500 чакат недоволни на студа с цветя в ръка

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в момента гледа представление в Кърджали, но всички входове на драматичния театър "Димитър Димов" са заключени и поставени под засилена охрана, предаде репортер на БГНЕС.

Спектакълът е "Сега или никога" от Валентин Красногоров на театър "Българска армия" в постановка на Красимир Ранков и Веселин Ранков, които играят заедно със Стефка Янорова и Ярослава Павлова.

Цветанов и Анастасов награбиха зам.-главния прокурор Валери Първанов

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред Анаста...

Министърът пристигна в града към 18,30 часа тази вечер по повод 5 години от създаването на ГЕРБ в Кърджали и веднага влезе в залата. От цялата кърджалийска област бяха пристигнали десетки членове и симпатизанти, които напираха да проникнат при партийния си водач.

В момента поне 500 души мръзнат около сградата на театъра и недоволстват с букети в ръка. И двата входа са заключени, а зад стъклата им зорко бдят полицаи и жандармерия. Журналистическите карти не помогнаха на медиите и те също останаха отвън.

Според информация от успешно проникнали вътре преди началото на спектакъла, Цветанов е говорил за успехите и за желязната дисциплина в МВР, както и за съвестните служители, които веднага върнали бонусите.

Той похвалил местната структура на ГЕРБ, заради пробива на изборите миналата есен, а после се отдал на актьорската игра.

Споразуменията за шофьори-убийци на пътя отпадат

Готови сме със законодателните промени по повод жертвите по пътищата. Едно от решенията е да отпадне въобще споразумението за ПТП при ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com