Коледен благотворителен базар "Ангелска ЧУДОтворителница"

8723
Коледен благотворителен базар "Ангелска ЧУДОтворителница"

Станалият вече традиционен коледен базар на фондация "Искам бебе" – "Ангелска ЧУДОтворителница" ще се проведе на 22-ри декември от 10.00 до 18.00 часа в The Mall на бул. "Цариградско шосе" 115, съобщиха организаторите.

Базарът е създаден съвместно с фондация "Нашите недоносени деца" и тази година благотворителният базар ще подкрепи каузите на двете неправителствени организации. "Ангелската ЧУДОтворителница" ще набира средства в помощ на двойки с репродуктивни проблеми и недоносените бебета в България.

Повече от 15 щанда и над 30 автори и доброволци на фондация "Искам бебе" ще посрещнат посетителите с домашно приготвени коледни сладкиши и ръчно изработени предмети - играчки, аксесоари, бижута, квилинг картички, гоблени, плетива, картини, декорации за елха, детски бандани, дори дрешки и аксесоари за домашни любимци. За коледното настроение на празничния 22-ри декември ще се погрижат приятелите на фондация "Искам бебе" – дуетът Червено и черно, а незабравимата емоция и топлата атмосфера на благотворителния базар ще бъдат запечатани в уникалните снимки на "говорещата с бебета" фотографка Калина Арсова.

Редактор: Д. Симова

Фалшификация: Орел не е сграбчвал бебе

Видеото, което показва как орел напада бебе в Канада и подлуди света, се оказа фалшиво. Клипчето, което е изгледано от над 1 милион душ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com