Край на мечтите - джакпотът падна!

16653
Край на мечтите - джакпотът падна!

Двама късметлии с шестици има във второто теглене на играта 6/49, които ще си разделят по близо 5 милиона лева от рекордния джакпот.

Рекордният джакпот в историята на Българския спортен тотализатор се натрупваше в последните няколко месеца. Най-сетне някой позна печелившата комбинация във второто теглене на 6/49, която беше 11, 46, 32, 44, 36, 28. Двамата щастливци ще си разделят по равно събралия се джакпот от 9 461 000 лева.

Напливът от хора, решили да се борят за спечелването на многомилионната печалба беше причина за за пореден път да има извънредно приемане на фишове и след края на графика на тотопунктовете в страната, съобщи БГНЕС.

Заради небивалия интерес към тиража и огромния брой фишове тегленето на числата се забави и в четвъртък вечерта и вместо в 20:30 ч. по БНТ тегленото беше час по-късно. Над 1.5 млн. фишове във всички игри са били подадени до 18 часа, когато са затворили дежурните пунктове.

Спечелилият джакпота ще може да получи от наградата си 15 хил. лв. в брой по желание, а останалите по банков път, като сумата не се облага и не се начисляват никакви удръжки, уточниха от Спортния тотализатор.

Според математици, цитирани от БНТ, шансът да се уцели шестица с една комбинация е 1:14 000 000. Така при фиш с 4 варианта късметът "нараства" на 1:3 500 000. За това падането на джакпота зависи от това колко комбинации са пуснати.

Редактор: Евгения Гигова

Играем за джакпот №7 в историята

Липсата на уникални комбинации остави непокътнат джакпота от 3,9 млн. лв. във второ теглене на играта "6 от 49", предаде Стандарт нюз....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com