Къде няма да има вода днес

4713
Къде няма да има вода днес

 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от компанията. Във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Александър Малинов”, ъгъла с ул. „Самара”, кв. „Младост”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на: ул. „Д-р Атанас Москов”, от ул. „Александър Паскалев” до ул. „Самара”, както и районът между ул. „Д-р Атанас Москов”, ул. „Самара”, ул. „Проф. Александър Танев”, Бизнес парк София. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на следните адреси: Бизнес парк София, Пред ОДЗ № 76. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата.

На 14 август 2013 г. (сряда), във връзка с ремонтни дейности на ул. „Акад. Вера Мутафчиева”, кв. „Кръстова вада”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Ул. „Акад. Вера Мутафчиева” от ул. „Емилиян Станев” до ул. „Иван Андонов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на: ул. „Емилиян Станев” и ул. „Акад. Вера Мутафчиева”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com