Лиляна Павлова: Уволнението на Николова е политическа чистка

13364
Лиляна Павлова: Уволнението на Николова е политическа чистка

Уволнението на Деница Николова е политическа чистка, заяви бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Тя зае страна след решението Николова да бъде освободена от поста директор на Главна дирекция „Програмиране на регионалното развитие".

Изумена съм от решението на министър Десислава Терзиева. Това решение показва, че правителството не само не се вслушва в призива на протестиращите, но в своето самодоволно поведение, вместо да решава актуалните проблеми или да чуе хората, прави политическа чистка. Това е безобразно и арогантно поведение, каза Павлова.

Лиляна Павлова: Трябва да се дадат 100 дни на новото правителство

Трябва да се даде шанс на всяко едно ново правителство, независимо от какви политически сили е формирано. Това заяви в интервю за преда...

По думите й дори Реналдо Мандметс, който е отговарящ за България в Генералната дирекция „Регионална и градска политика" на Европейската комисия, е заявил, че Деница Николова е най-добрият ръководител на управляващ орган в България, че е професионалист с доказан опит и стаж.

Да бъде уволнена за това, че няма опит и стаж е долнопробно обвинение, заяви Павлова и добави, че Деница Николова се е явила на конкурс, както всеки друг кандидат. Конкурсна комисия е проверявала документите й и е потвърдила, че отговаря на изискванията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com