Московски: Правителството да подаде оставка незабавно

6578
Московски: Правителството да подаде оставка незабавно

Настояваме правителството незабавно да си подаде оставката, както и този парламент да приключи своята дейност, тъй като са изчерпали до последно и капчицата доверие, която вероятно са имали в началото. Това каза депутатът от ПГ на ГЕРБ Ивайло Московски, цитиран от "Фокус"

„С мир дойдохме днес в парламента и ни направиха капан. Наясно сте с обстановката, която е около парламента – нито може да се излезе, нито може да се влезе. Категорично днес заявихме нашата позиция, че сме против актуализацията на бюджета и тези непрозрачни мерки, които управляващите искат да прокарат – един милиард, който ще плащат работещите хора в България. Категорично го заявихме и ако в четвъртък влезем в зала, това ще бъде нашата официална позиция. Днес комисията обаче си го гласува, тоест ДПС и БСП си гласуваха това предложение”, заяви Московски. „Категорично заявяваме, че в този смисъл ние подкрепяме всички хора, които в момента са около парламента и протестират”, добави депутатът.

Приеха актуализацията на бюджета на първо четене

Комисията по бюджет и финанси, Комисията по икономическа политика и туризъм и Комисията по труда и социалната политика към Народното съ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com