Мъж се самоуби на Северния плаж в Бургас

7843
Мъж се самоуби на Северния плаж в Бургас

Мъж се самоуби тази сутрин в 6 часа на Северния плаж в Бургас, съобщи "Флагман".

Той се е хвърлил в морето с дрехите, в момента полицията е на място за установяване на самоличността му. Това е поредният мъж, решен да сложи край на живота си, който се хвърля с дрехите във водата. Инцидентът е станал преди работното време на спасителите при силно вълнение.

Все още не се знае дали това е същият 35-годишен самоубиец, който снощи влезе с чантичката си в морето, размахвайки и нож, за да може, ако не успее да се удави, да си пререже вените.

Според очевидци човекът тази сутрин е влязъл във водата и минути след това е започнал да се дави. Младо момче го видяло от брега и скочило да го спасява. Мъжът обаче се втурнал още по-навътре и изведнъж изчезнал, което дава основание на хората да смятат, че е целял да се удави.

Около 8 часа сутринта тялото му все още бе под един от чадърите на първа линия на плажа. Ивицата в събота сутринта започна да се пълни от хора, неподозиращи, че на метри от тях двамата полицаи между шезлонгите пазят труп.

Все още няма подробности за причините за инцидента. Не е ясно дали мъжът е целял да се удави или е влязъл самонадеяно сред вълните. Засега не е потвърдено и дали удавникът е същият, който вчера се хвърли във водата с крясъци и викове, че хем ще се удави, хем ще се заколи.

Снимка: архив

Минимален шансове за живот имат двете жени, опитали да се самоубият

Шансове за живот на двете жени, приети в "Пирогов" след самозапалване и хвърляне под метровагон преди дни в София, са минимални, съобща...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com