Няма да има вода в част от "Лозенец"

3172
Няма да има вода в част от "Лозенец"

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването днес в част от кв. „Лозенец” на 25 април, съобщиха от компанията. Във връзка с реконструкция на уличен водопровод, на бул. „Христо Смирненски” от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” до ул. „Криволак”, кв. „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, бул. „Драган Цанков”, ул. „Кирил Видински”, ул. „Борова гора”, ул. „Арх. Любен Миланов”, ул. „Кръстьо Сарафов”, „Черни връх” и ул. „Фритьоф Нансен” от бул. „Васил Левски” до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, както и ул. „Карнеги” между ул. „Фритьоф Нансен” и ул. „Гечкенли”.

Ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището ул. „Малуша” и бул. „Христо Смирненски” (пред пазар „Римска стена”) и ул. „Розова долина” и ул. „Калиакра”.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Милин камък” и ул. „Криволак”.

Водата в София ще поевтинее

4% поевтиняване на водата в София от 1 юли. Това реши Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) на публичното обсъждан...

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com