Пиян шофьор уби своя спътничка край Айтос

12187
Пиян шофьор уби своя спътничка край Айтос

Жена загина при катастрофа на пътя Карнобат – Айтос. Двама души са ранени – единият е шофьорът, който е употребил алкохол, съобщиха от полицията в Бургас.

Тази нощ, около 00.40 часа, по пътя Карнобат – Айтос, на входа на Айтос към ул. "Славянска" в района на бензиностанция "Шел", поради движение с несъобразена скорост при навлизане в десен завой и загуба на контрол над МПС, самостоятелно катастрофира, напускайки пътното платно вляво и блъскайки се в мантинела, лек автомобил "Мерцедес 190 Д", с бургаска регистрация, управляван от 46-годишен Ф.Ф. от бургаския квартал "Ветрен".

Вследствие на удара колата се завъртяла и се плъзнала в отводнителна канавка на около 100 метра по посока на движението. От ПТП на място загинала, возещата се на задната седалка в колата жена – К.Г. на 52 години от Бургас, а водачът на Ф.Ф. и неговия спътник – В.В. на 55 години, също от бургаския квартал "Ветрен", получили наранявания. Водачът е с контузна рана на главата и комоцио, без опасност за живота, а спътникът му с контузни рани на гръдния кош, прегледан и освободен за домашно лечение.

Водачът на автомобила е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който отчел – 2,52 промила. Взета му е и кръв за химичен анализ. Неговият спътник също е тестван, като за него дрегерът отчел 1,11 промила алкохол.

Пиян шофьор вози духовия оркестър на Карловската бригада

Пиян шофьор на военен автобус направи лека катастрофа в Казанлък, съобщи БГНЕС.Водачът на военния автобус е карал духовият оркестър на ...

Снимка: архив, БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com