Превърнали сме се в Латинска Америка с отглеждането на канабис

6254
Превърнали сме се в Латинска Америка с отглеждането на канабис

Сигнал за производство и обработка на марихуана в оранжерии в землището на село Мало Конаре е подаден от добросъвестен гражданин в Областната дирекция на МВР – Пазарджик, каза на специален брифинг по повод разкриването на фабрика за производство на марихуана в Пазарджишко, главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, съобщи агенция "Фокус".

Докладвано е на Прокуратурата и под тяхно ръководство са проведени процесуално-следствени действия и е установено това незаконно предприятие. Става въпрос за 5 декара, засети с канабис, видеонаблюдение, вентилационна система, поливна система, допълнително помещение за сушене на листната маса и манипулация.

Откриха фабрика за марихуана в Мало Конаре

Фабрика за марихуана е разкрита в землището на пазарджишкото село Мало Конаре, това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата. В землище...

В района на Петрич сме работили с хеликоптер, но става ясно, че хеликоптерите са неефективни при отглеждането на марихуана в оранжерии, затова ще бъдат извършени и физически проверки. Превърнали сме се в Латинска Америка, каза още Лазаров.

Има планирани мероприятия по противодействие на криминалните предприятия и контрабандата под ръководството на Върховната касационна прокуратура и тази акция е част от тях, коментира главният секретар на МВР.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com