Седем министри ще участват в парламентарния контрол

5065
Седем министри ще участват в парламентарния контрол

Седем министри ще участват в парламентарния контрол в петък от 11.00 часа. Министърът на външните работи Кристиан Вигенин ще отговори на два въпроса от народните представители Деница Златева и Димчо Михалевски. Министърът на отбраната Ангел Найденов ще отговори на въпрос от Атанас Мерджанов.

Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев ще отговори на три въпроса от народните представители Борис Цветков, Станислав Станилов и Пламен Славов. Министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов ще отговори на две питания на депутатите Димчо Михалевски и Корнелия Нинова.

Над 8 млн. лв. глътнал Авиоотрядът

За 2011 година правителственият превозвач е изхарчил 8, 408 млн. лв., съобщи от парламентарната трибуна вицепремиерът Симеон Дянков. ...

Министърът на земеделието и храните Димитър Греков ще отговори на 6 въпроса от Светла Бъчварова, Веселин Пенев, Петър Мутафчиев. Министърът на регионалното развитие ще отговори на четири въпроса от Борис Цветков, Станислав Станилов, Иван Иванов, Димитър Дъбов, Хамид Хамид и Петър Мутафчиев. Министърът на образованието и науката Анелия Клисарова ще отговори на два въпроса от Борис Цветков и Минчо Минчев.

Преди парламентарния контрол депутатите ще продължат с обсъждане на Проект за решение за налагане на мораториум върху заповедите за премахване и забрана ползването на незаконни строежи, използвани за жилищни нужди в урбанизираните територии, както и незаконни строежи в държавни, общински и частни имоти на териториите на рибарските селища, изградени по Черноморското крайбрежие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com