Татяна Дончева: Орешарски е голямо разочарование

15648
Татяна Дончева: Орешарски е голямо разочарование

Не става ясно кой флиртува с протестиращите. Цветлин Йовчев говори като човек от правителството на България за събития, които все едно стават в Албания. Те обаче стават в България и отговорност за опазване на реда носи МВР. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Татяна Дончева.

Тази нощ видяхме, че протестиращите не искат да бъдат подминавани така между другото. Колко още да протестират – още 40, 400 или 1400 дена. Кабинетът надхвърли всякаква мярка за чуваемост на гласа на гражданите и успя да докара до истерия интелигентни и образовани хора. Кабинетът трябва да си даде сметка, че не може да управлява насила. Управляващите трябва да дадат хоризонта на следващите изборите. Предсрочният вот в тази какафония в момента не са най-доброто решение, по-добре е примерно да са май месец догодина.

Управляващите обаче трябваше да мислят по въпроса за избори още преди поне три седмици. По думите на Дончева, за нея премиерът Пламен Орешарски е "голямо лично разочарование", а БСП са "дадоха правителството на концесия на олигархията". В България все повече няма демокрация. Този процес започна с масовото купуване на гласове. Беше добре, че Вивиан Рединг беше тук и чухме позицията на Европа, но българите трябва да си решим проблема.

Корпоративна банка има шест министри в кабинета "Орешарски"

Корпоративна банка има шест министри в кабинета на Пламен Орешарски. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на „Движение 21" Татя...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com