Времето остава слънчево, след обяд - слаб дъжд

9140
Времето остава слънчево, след обяд - слаб дъжд

Днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, по-значителни над източната половина от страната. На отделни места там, главно около и след обяд, ще превали слаб дъжд. Вятърът ще бъде от север-северозапад, слаб. Максимални температури - между 24° и 29°, в София 24°, това съобщиха от НИМХ към БАН.

Над Черноморието ще има временни увеличения на облачността, по-значителни след обяд по южното крайбрежие. Вероятността за валежи е малка. Вятърът и там ще отслабне, ще бъде от север-северозапад, след обяд с тенденция да се ориентира от изток. Максимални температури по крайбрежието - до 23°-25°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Времето ще бъде сравнително хладно, с максимални температури между 23° и 28°

Днес над североизточната половина от страната облачността ще остане значителна и на отделни места там слабо ще превали. В югозападната ...

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителни временни увеличения на облачността ще има около и след обяд, но без валеж. Вятърът по най-високите части ще е от северозапад, предимно умерен. Максимална температура на 1200 метра - около 17°, на 2000 метра: 9°-10°. Атмосферното налягане слабо ще се повиши; ще остане близко до средното за август.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com