Възстановиха движението по Е-79, семейство загинало в катастрофата

19701
Възстановиха движението по Е-79, семейство загинало в катастрофата

Възстановено е движението на моторни превозни средства по път І-1 (Е-79). Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”.

Два часа и половина остана затворено движението в Кресненското дефиле заради тежка катастрофа.

Тежка катастрофа в Кресненското дефиле, 4-ма загинали

Четирима души са загинали при тежка катастрофа в Кресненското дефиле. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград. Двама...

Четиримата загинали и останалите ранените са от Перник и пътували от Гърция след 3 месечна работа там, съобщава сайтът Struma.com. Всички са роднини, майка, баща, деца, баба, дядо. При тежкия инцидент загинаха четирима души, а трима бяха ранени.

Тялото на 15-годишното дете е изхвърчало от колата. Останалите три жертви дядо, баба и баща на загиналото дете в зловещия сблъсък между Рено Еспейс и ТИР, са все още под смачканите ламарини на лекото возило.

В Спешен център Благоевград са приети жена, младо момиче и момче на 10 години. Най-тежко е пострадала жената, която е с гръдна травма, другите двама са в шок. 15 -годишно момче е сред загиналите в катастрофата. Спешните екипи в Благоевград обработват раните на пострадалите, преди минути оттам съобщиха, че никой от ранените не е с опасност за живота.

Тирът е с врачанска регистрация, а миниванът с пернишка. Трагедията се разиграла малко след 18 ч. Причината е неправилно изпреварване, което предприел шофьора на реното. Той не успял да се прибере навреме и се врязал челно в камиона. На мястото няма спирачен път. Всички загинали и пострадали при сблъсъка са роднини. На място са починали 15-годишното детенце, баба му, дядо му и баща му. В болница пък са откарани майката и още две хлапета.

Един човек е с опасност за живота след катастрофа

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 26 тежки ПТП с 34 ранени, от които 1 с опасност за живота, съобщиха о...

Наложило се пожарникари със специална техника да разрежат колата, за да могат да измъкнат телата на загиналите. На място са пристигнали шефовете на КАТ и на Пътно управление. Колата не е горяла, както бе съобщено първоначално.

Пътният началник Иван Кунев обясни, че чакат следствена група да извърши оглед на местопроизшествието, след което ще бъде вдигната колата и пътят ще бъде разчистен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com