Rock Circus гостува в Бургас през октомври

3119
Rock Circus гостува в Бургас през октомври
Снимка: Община Бургас

Rock Circus приветства всички любители на съвременните циркови изкуства и рок музиката. Съвременен цирков спектакъл без животни, което значи само едно – изпитание на човешките способности и емоции на макс през цялото време.

Организаторите са ви подготвили зрелищен спектакъл, изпълнен с опасни въздушни акробатики, пироефекти и смайващи номера.

От 12 до 23 октомври в Бургас, а локацията е стратегическа - до мол „Плаза“. Представленията ще са всяка вечер от сряда до неделя с начало 20.00 часа. Търсите забавление, тръпка и селектирана музика?

Бившият рали шампион Димитър Илиев показва какво е челен удар в Бургас

Осемкратният рали шампион на България Димитър Илиев идва в Бургас заедно със свои колеги по покана на Младежкия международен център. Ек...

Rock Circus е вашето място. За първи път в България ще се проведе цирков спектакъл с рок музика на живо. Комбинацията от циркови и музикални артисти прави представлението уникално по рода си. Разликата ще усетите в динамиката и ритъма на пълни обороти.

Почти 20 години Цирк „Иванов“ сплотява малки и големи чрез магията на цирка и прави живота на всеки зрител по-забавен и вълнуващ. Доведете цялото семейство или вземете приятел. Събитието е подходящо за деца над 12-годишна възраст.

Насладете се на живо на рок парчета от седемдесетте до днес заедно с любимата група на мнозина „Мистър Вагабонд“. Те ще забиват докато наблюдавате въздушни атракции, пол денс, жонгльори, балет, акробати и др.

Представяте ли си атмосферата на рок сред цирка? Зрелището ще се състои в истинска циркова шатра, специално построена за събитието с кръгъл манеж-сцена и амфитеатър. Обстановката е изпълнена с романтика, светлини и ефекти, комбинираща класически цирков декор със съвременни изпълнения. Всеки детайл е важен, именно затова организаторите се готвят повече от година за този спектакъл.

Rock Circus ще ви срещне с циркови артисти от различни краища на света - България, Украйна, Швейцария, Киргизстан и Италия. Сред тях са и гинес рекордьорката по жонглиране с камшици Силвия Росат и единствената българка, която е завършила престижната циркова академия във Верона, Италия – дългокраката гимнастичка Кетлин Куадрелли.

25 участници показват красотата на музиката с концерта "Music Night" в Бургас

Таланти, лауреати от конкурса Novam Stellam – 2021 г. в Брюксел, ще представят популярни пиеси за пиано, клавирни дуети и вокални...

Акробати на ролкови кънки ще ви изправят на нокти, а границите на възможното ще прекрачат млади огнени артисти. В тази нажежена обстановка, изпълнена с рок музика, акробати и танцьори, ще вкусите нови емоции и преживявания.

Всичко това е подплатено и със здравословна доза комедия, защото смехът е здраве, а организаторите ще се погрижат за вашето.

Готови ли сте за Rock Circus?

Подарете си незабравими деветдесет минути с тази взривоопасна компания. Станете част от първия български съвременен концептуален цирков спектакъл с музика на живо. Почувствайте магията на цирка в един нестандартен рок концерт.

Не пропускайте да вземете своите билети преди съседите от Eventim.bg или на касите на EasyPay от 1 септември. Запазете датата в календара си, местата са ограничени. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ и съдействието на Община Бургас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от БУРГАС:

Инцидент с автобус в Бургас: Пострадаха близнаци

2 май ще бъде неучебен и за бургаските ученици

Благоустрояват района около четири блока в „Меден рудник“ (СНИМКИ)

Община Бургас изгради четвърта лодкостоянка в местността Ъгъла в „Сарафово“ (СНИМКИ)

Зелената зона в Бургас може да стане целогодишна

Община Бургас представи проекта за интегрирана здравна грижа на деца в Ямбол и Сливен

За ден: Глобиха 51 души с тротинетки и велосипеди в Бургас

В Бургас превръщат къщата на композитора Георги Шагунов в Дом на музиката

Обновяват осветлението в още няколко квартала в Бургас

Над 1000 изпълнители ще се явят на националния фолклорен конкурс "С песните на Златка Ставрева" в Бургас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас