Иван Георгиев е новият финансов директор на Kaufland България

5316
Иван Георгиев е новият финансов директор на Kaufland България
Снимка: Кауфланд

Иван Георгиев поема управлението на дирекция „Администрация и финанси“ в Kaufland България и става член на Управителния съвет на компанията, считано от 1 декември 2020 година. Той ще отговаря за стратегическото управление и развитието на финансовата, административната и технологичната дейност на търговската верига в страната. Чрез ръководената от него дирекция Kaufland България ще продължи да интегрира иновативни технологични решения в своите процеси и да дигитализира голяма част от тях.

Дирекция „Администрация и финанси“ има важна стратегическа роля в структурата на Kaufland България. Тя включва направленията „Данъци“, „Право и съответствие“, „Контролинг“, „Счетоводство“, „Организация Администрация и финанси“, Информационни технологии“ и „Клиентски мениджмънт и ревизия“. Иван Георгиев поема позицията от досегашния административно-финансов директор Михаил Петров, който оглавяваше дирекцията от самото начало на дейността на Kaufland в България. Компанията благодари на Михаил Петров за неговия изключителен принос за развитието на търговската верига и нейната административно-финансова дейност в страната.

Kaufland България ще участва в тазгодишното издание на „Базар на професиите“

Kaufland България ще вземе участие в шестото издание на инициативата „Базар на професиите“, организирана от Българската мре...

Иван Георгиев има дългогодишен опит в сектора за модерна търговия. Част е от екипа на Kaufland България от 15 години, през които управлява редица национални и международни проекти и е отговарял пряко за всички процеси и системи в дирекция „Администрация и финанси“. През 2016 застава начело на новооткритата технологична компания Kaufland Service IT HUB, която разработва иновативни софтуерни решения за цялата група Schwarz, от която е част Kaufland.

Иван Георгиев притежава магистърска степен по „Финанси“, придобита от Университета за национално и световно стопанство. Владее немски и английски език.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com