Кредитният портал спестява време на клиентите на Банка ДСК

5871
Кредитният портал спестява време на клиентите на Банка ДСК
Снимка: ДСК

Специалният Кредитен портал на Банка ДСК значително  спестява допълнителни усилия и време на клиентите при кандидатстване и одобрение на жилищен или ипотечен заем. Това е така, защото с помощта на иновативната платформа на лидера в банкирането на дребно на българския пазар, потребителите могат да подават всички документи онлайн, когато и по което време им е най-удобно. Така Кредитният портал елиминира необходимостта от многократни посещения на офис на банката. Освен, че значително намалява времето за обработка на кредита, новата онлайн платформа на Банка ДСК предоставя услуга, която няма конкуренция на банковия пазар у нас.

Кредитният портал е достъпен за настоящи и нови клиенти на Банката чрез линк от началната страница на www.dskbank.bg. За потребителите на интернет банкирането ДСК Директ, Кредитният портал се намира в раздел „Кредити“ и не изисква повторна идентификация.

Работата с Кредитния портал може да започне веднага след като потребителят получи оферта за кредит от Банка ДСК. За тази цел с SMS или на посочен e-mail клиентът получава потребителско име и парола за достъп.  След като се идентифицира в портала, той може да прегледа всички свои оферти, искането си за кредит, както и списъка с документите, които е необходимо да предостави за финализиране на ипотечната сделка.

Няма изискване документите, които се предоставят на банката, да бъдат сканирани. Клиентът може да направи снимка на всеки документ със своя мобилен  телефон или таблет и да го публикува в портала директно от галерията на устройството си. Банката, от своя страна, получава документите веднага, не ги сканира допълнително, а директно ги използва в процеса по обработка на кредита. Не е необходимо и всички документи за сделката да се предоставят наведнъж, уточняват от финансовата институция. Така комуникацията банка-клиент е максимално облекчена.

Чрез Кредитния портал на Банка ДСК клиентите имат възможност на всеки етап от процеса по одобрение да проследят и статуса на своята оферта или искане, заедно с техните параметри (например получено предварително одобрение, изготвена оценка на имот). Единственият им ангажимент е да предоставят оригиналите на качените през платформата документи най-късно при подписване на договора за кредит.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Експерт за отложената либерализация на тока: Не смятам, че ще плащаме повече

Решено: Служебният министър трябва да предоговори договора с "Боташ" (ВИДЕО)

Кои са най-устойчивите градове в Европа и в света?

Кабинетът отпусна парите за компенсиране на сметките за ток на училища, детски градини и църкви

Шринкфлацията застигна супермаркетите в тази европейска страна

Идва американското ядрено гориво за АЕЦ "Козлодуй"

Европа има нужда от два нови атомни реактора на година

На първо четене: Отлага се пълната либерализация на пазара на ток

Къде са най-евтини бензинът и дизелът в България: Цените в седмицата 13.04-19.04.24

АПИ загуби дела за стотици милиони левове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com