Лидл България подкрепя дванадесетото издание на Фамилатлон

2460
Лидл България подкрепя дванадесетото издание на Фамилатлон
Снимка: Лидл

Лидл България е основен партньор на тазгодишното издание на Фамилатлон, като продължение на инициативите и проектите на веригата за подкрепа на младите семейства в грижата им за техните деца. Поради динамичната ситуация в страната, дванадесетото издание на най-големия празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот се провежда в онлайн формат от 27 юни до 5 юли.

Лидл България ще вземе участие в онлайн събитието в категорията за здравословно и балансирано хранене, като веригата е подготвила специална изненада за всички любители на полезната храна. Тази събота, 4 юли от 10:00 ч. в профила на Лидл България във Фейсбук, шеф Таньо Шишков ще очаква всички желаещи, за да приготви на живо една от рецептите, част от първата кулинарна книга за деца на Lidl „Малки рецепти от големи готвачи“.

Lidl с обособен кът за детска литература

С настъпването на лятната ваканция във всеки магазин на Lidl има oбособен кът, съдържащ голяма част от препоръчителната литература за п...

Тазгодишното издание на Фамилатлон ще продължи девет дни, събирайки малки и големи от цялата страна заедно за няколко дни изпълнени с игри и забавления. За поредна година най-големият семеен празник дава възможност на родители, техните децата и роднини да се забавляват заедно. Всички желаещи могат да се включат онлайн, за да изпробват нов спорт, да намерят ново хоби или просто да прекарат по приятен начин свободното си време. Една от основните цели на Фамилатлон е да представи изобилието от организации, които провеждат извънкласни занимания за развитие на децата и предоставя уроци, които се провеждат на открито на теми свързани със спорта и здравословния начин на живот.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com