Нов продукт в гамата на млечните продукти от "Данон България"

23530
Нов продукт в гамата на млечните продукти от "Данон България"

„Данон България“ представи уникална серия млечни продукти, създадена спрямо вкусовите предпочитания на мъжете –  Danone за MEN. Натурално кисело мляко с 5% масленост, айрян, мляко със сочни  парчета праскова и мляко с истински орехи са в търговската мрежа от края на юни 2013 г.

„Създадохме кисело мляко за българските мъже според техните вкусове и ежедневни хранителни навици. Това е най-новата и най-иновативна гама продукти, която се предлага само в България“, сподели изпълнителният директор на „Данон България” Рено Шамонал на официалното представяне на марката.

Киселото мляко бори депресията

Пробиотиците, които се срещат в натуралното кисело мляко, повишават настроението на хората, защото се отразяват на функционирането на м...

Danone за MEN е марка без аналог на българския пазар, създадена в резултат на редица проучвания, проведени от компанията. Според тях мъжете предпочитат да консумират млечни продукти с по-висока масленост, гъсти, с естествени съставки и ясно изразен вкус. За да отговори на тези очаквания, компанията създаде гъсто кисело мляко с 5% масленост, което може да се консумира дори с вилица.

Danone за MEN се отличава и с иновативни опаковки – с квадратна форма, черен, стилен и изчистен дизайн, лесни и удобни за консумация.

Продуктите Danone за MEN бяха представени пред медии, клиенти и партньори на „Данон България“, а специален гост на събитието беше посланикът на Франция в България Н. Пр. Филип Отие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика