Vilner префасонира Wrangler Sahara 2014

70606
Снимки:

Българското дизайнерско ателие изкара поредния си страхотен проект. Той е на тема Wrangler 2014. Дизайнерите на Атанас Вилнер са решли интериора в два цвята - черно и червено. Като материали са използвани кожа и Alcantara. Белият таван е боядисан в черно, пластмасите по вратите, волана и въздуховодите по таблото са метализирани.

 

Vilner преминават в друго измерение

Хората, които следят чуждите автомобилни сайтове знаят, че единственото име, свързващо ни с тези канали на информация, е това на Vilner...

За да е по-пълна харбонията в интериора, те са добавили нови колани в цвета на седалките. Като специален подарък за клиента, поръчал този страхотен Wrangler Sahara, дизайнерите са изработили и индивидуална пътна чанта в стила на интериора.

 

Екстериорът също е бил подложен на сериозно шлифоване, като старите 17" джанти са заменени с 20". Снабдили са Wrangler с LED светлини - фарове, халогени, мигачи и задни светлини. Хромът е предпочетен за огледалата, дръжките на вратите, решетки, и капачката на резервоара.

И накрая, 2,8-литровия CRD двигател с оригиналните 200 к.с. е напомпан до 261 к.с., а въртящият момент от 460 Nm е увеличен до 558 Nm.

Българи сложиха крокодилска кожа на Mercedes SL

Българските тунери от Vilner са се развилнели в последно време и редуват едно след друго яки предложения. Най-новият им проект е предна...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com