Холивудски звезди рекламират България като дестинация за кино

12922
Холивудски звезди рекламират България като дестинация за кино
Снимка: Getty Images / Guliver

Антонио Бандерас, Силвестър Сталоун, Ейдриън Броуди – това са само част от холиводските звезди, които рекламират България в специален клип, пълен с хвалебствия за природата, храната, българите и, разбира се, умението на снимачните екипи у нас.

Пред Нова телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова обясни, че идеята за заснемане на клипа се е родила през ноември миналата година. Министърът подчерта, че клипът е заснет безплатно! Тя добави, че дългият вариант на клипа ще бъде представен по време на кампанията за представянето на българския кандидат за „Оскар” – „Съдилището”. Една от основните дестинации на реклама ще е Лос Анджелис.

Нов клип ще рекламира България

Антонио Бандерас, Салма Хайек, Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм рекламират безплатно България. Министерството на туризма представи н...

Това е пример за едно прекрасно публично-частно партньорство и рекламираме България като кинодестинация, поясни Ангелкова. Тя допълни, че двуминутният клип и 30-секундният спот вече са „резервирани” за България и могат да бъдат излъчвани където пожелам. Според бюджета за 2016-та година на туристическото министерство, ще планираме къде да бъде излъчен, завърши Ангелкова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино