Още Marvel: И Гамбит получи собствени филм

34238
Още Marvel: И Гамбит получи собствени филм

Новините за Marvel просто не спират: По-рано тази сецмица на специално събитие в Холивуд президентът на компанията Кевин Фейги разкри заглавията на филмите, които ще влязат в третата фаза от Вселената на Marvel.

От списъка става ясно, че феновете ще се срещнат с добре познати персонажи, както и ще се запознаят с редица нови герои, които ще направят своя дебют на големия екран.

Марвел влиза в люта битка с "Отмъстителите"

За гиганта Марвел продължението на "Отмъстителите" навярно ще донесе само силни главоболия. От комиксовия гигант не успяват да намерят ...

Добрите новини не свършват дотук. Късно снощи българско време онлайн изданието Deadline съобщи, че един от най-обичаните герои на издателя на комикси – Гамбит, известен като Реми ЛеБьо (Remy LeBeau) ще получи собствен филм. Главната роля в него ще бъде изиграна от Чанинг Тейтъм. Сценарият ще бъде дело на Дзош Жетумер, познат ни от римейка на Робокоп, който излезе по-рано тази година.

За момента повече информация за историята на филма липсва.

Реми ЛеБьо е мутант, който може да управлява с помощта на кинетична енергия различни предмети. В комиксите той най-често използва тесте карти за игра, които се взривяват при допир с противника. Освен това Гамбит използва метална пръчка, с която той атакува противниците си.

Марвел ще венчае супергерои гейове

Идното лято ще има особена сантиментална стойност за Марвел, тъй като гигантът ще изсвири сватбения марш на първия си открит хомосексуа...

До момента героят се появи веднъж във филма "Х-Мен началото: Върколак". Там ролята беше изиграна от Тейлър Кич. Тя обаче беше по-скоро периферна и без особена важност за фабулата на лентата.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com