X
 
 

Изведнъж хора, които протестират, трябва да се чувстват функционери на БСП

1059 4
Изведнъж хора, които протестират, трябва да се чувстват функционери на БСП
Снимка: БГНЕС
Не се научиха, че трябва да се готви на бавен огън. Това заяви социологът Кольо Колев във връзка с темата "вот на недоверие" заради водната криза в Перник и опитът на БСП да застане начело на недоволството.

Според Колев, който коментира пред БНТ, ГЕРБ сами се вкарват в сериозни проблеми, но БСП постоянно избързва и "прегаря манджата". А политологът Стойчо Стоев видя в цялата ситуация силен удар срещу Корнелия Нинова, предвид и отказа на червения кмет на Перник Станислав Владимиров да се види с Нинова. Защо - припомнете си в този материал!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • 4 "прегорЕла манджа" преди 2 седмици Профил на трол?
  кака кУрнелка намирисва на загорело моме за шланга на Баце...
 • шеф готвач Манчев 3 шеф готвач Манчев преди 2 седмици Профил на трол?
  Альоууу...Кольооо...къФь "вот на доверие " на бавен огън...такава манджа няма!!!!Ела да ти отворим очите бе КЕЛЕШ!!!
 • социологическо,политологическо и антропологическо изследване поръчано от Руски институт за стратегически изследвания 2 социологическо,политологическо и антропологическо изследване поръчано от Руски институт за стратегически изследвания преди 2 седмици Профил на трол?
  Я....Кольо ЛЪЖАТА...а ма тоя ДЕБИЛ още ли шава?
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Не бе, Кольо Червений, за много неща трябва да се протестира, но БСП дебне да хване гребена на вълната и на чужд гръб да трупат червени точки. Да им повярвам, ама като ги знам, че по време на техните правителства проблемите не се решаваха, а се създаваха, КАК?!?!?!?!?!