X
 
 

В широк аспект погледнато всеки има конфликт на интереси

2039 4
В широк аспект погледнато всеки има конфликт на интереси
Снимка: БГНЕС
Така лидерът на НФСБ и депутат Валери Симеонов коментира пред Нова телевизия дали е в конфликт на интереси с промяната в Закона за туризма. С предложения на депутатите Менда Стоянова (ГЕРБ) и Валери Симеонов (Обединени патриоти/НФСБ) за промяна в Закона за туризма се създава нова алинея, която задължава всички лица, които искат да отдават част от имота си чрез онлайн платформа да се регистрират.

Към момента стаи и къщи за гости могат да се отдават под наем и от лица, които не са търговци по смисъла на Търговския закон, ако местата за настаняване са част от обитаваното от него жилище в жилищна сграда.

Така работи демокрацията - много рядко всички са на един акъл

"Така работи демокрацията - много рядко всички са на един акъл." Това каза вицеприемиерът Томислав Дончев в коментар за протестите срещ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Валериянчо, защо не си отидеш в хотелчето в М.Търново, за да спретнеш пак някоя далаверка или най-добре си се прибери в маалата Меден Рудник !
 • Кака ти Мара 3 Кака ти Мара преди 1 седмица Профил на трол?
  Валерка, ама как ти е сладко да трупаш финикийски знаци, като изнудваш хората покрай морето да ти плащат скъпо и прескъпо за хромавия ти Интернет и за глупавата ти кабеларка !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Имаше една мразена от всички истински българи КУКУМЯВКОВА, сега намразен на нас българите стана наглия мошеник ВАЛЕРИ ! Или казано по нашенски - Валери замести Кукувицата , като обира омразата на българите, но понеже е див кафалия, та не може да го проумее !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Ментата и Валерката Циганина, заедно ГЕРБ и Чорбарите против бедните българи - тези които дават квартири и къщи за гости под наем, за да си изхранват семействата . А свенливо бъбрят за някакъв фантом - малкия и среден бизнес ...