Сашо Диков: Предлагали са ми проститутки и частни самолети

7275
Сашо Диков: Предлагали са ми проститутки и частни самолети
Снимка: БГНЕС

Пред офиса на футболния "Левски" Сашо Диков изрази мнение, че няма нищо нередно в това да се отворят сметките на фирмата на Божков "Национална лотария" и чрез тях да се платят дълговете на отбора.

Диков ще предаде акциите на "Левски" на Павел Колев. Той уточни, че те само ще стоят в него, но ще продължат да бъдат предназначени за Бойко Борисов.

"Тук съм, защото в 12:00 часа трябва да изпълня волята на мажоритарния собственик на "Левски". Той си промени решението. Неговата воля е следната: В 9:41 часа той ми написа следното: "Сашо, щом ББ (бел. ред Бойко Борисов) не иска да му ги оставим, да се оправя, нали е най-големият фен".

Как ще се завъртят акциите на "Левски" и при кого ще отидат?

След два дни акциите на "Левски" се връщат обратно при джиранта Георги Попов. Това смята известният юрист Ивайло Дерменджиев, цитиран о...

"Сега съм тук, всичко това да го връча на Павел Колев. Той каза, че ще ги приеме, но никакви камери не искат по време на приемането. Това е за момента ситуацията. Това, че те ще ги приемат по никакъв начин не променя волята на собственика", добави той.

Той отговори и на въпрос дали подписа на собственика на "Левски" не е фалшифициран, като обясни, че не е негова работа да разследва това.

"Може всичко това да е фалшификат. Това не ми е работа да разследвам. Не съм говорил с него. Не смятам, че аз "зайчето Спиди" да говоря с премиера. Г-н Борисов ми е пращал SMS-и. Не смятам, че нормалния начин куриера да звъни на министър-председателя. Изпратих SMS на шефа Севи и видяхте какво стана днес пред Министерския съвет", каза още той.

Диков посочи, че не знае каква е целта на Васил Божков за предаването на акциите на премиера и посочи, че ако няма юридически пречки, най-нормално е Борисов да приеме акциите и да ги прехвърли на Тити Папазов, на Павел Колев, на феновете и т.н.

Ново 20: Сашо Диков щял да носи акциите на "Левски" на Герена

Журналистът Сашо Диков, който е преносител на акциите на Левски, ще ги предаде на изпълнителния директор на "сините" Павел Колев, съобщ...

Сашо Диков коментира, че няма обяснение защо е избран за куриер и по думите му е спечелил доверието не само на зрителите, но и на хората от бизнеса.

"Ако трябва да свърша нещо, ще го свърша по най-коректния начин. На мен са ми обещавали много работи - от проститутки до частни самолети. Сума ти неща.

Всичко, което може да се предложи на един журналист, е предлагано. Никога не съм се поставял в служебна зависимост от когото и да било. Затова аз нямам проблем да се нагърбя с тази унизителна роля на куриерчето", коментира пред журналистите Сашо Диков.

Сашо Диков коментира и казуса с певицата Лиляна Деянова и бе категоричен, че обвиненията срещу нея са абсурдни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

От днес започва изплащането на великденските добавки

Прогноза за времето - 26 април 2024 г. (петък)

Отиде си мимът и театрален режисьор Александър Илиев

Най-важните новини за деня: 25 април 2024 г.

Градската природа във фокуса на арт конкурс

Българските деца са първи в Европа по консумация на алкохол, цигари и канабис

Д-р Евлоги Станчев: Все още не сме готови да погледнем трезво на отношенията ни с Русия (ВИДЕО)

Kaufland срещу разхищението на храна: Намаленията на компанията спестяват над 11 млн. кг хранителни отпадъци

С колко са се увеличили местата в детските ясли у нас?

Времето утре - 26 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com