Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

СофтУни с две престижни награди Forbes Business Awards

19 април 2024, 10:42 часа • 3454 прочитания

На 18 април се проведе церемонията по връчването на наградите Forbes Business Awards. Конкурсът отличава предприемаческия дух, социално отговорните компании и добрите бизнес практики.

СофтУни – най-голямата образователна организация у нас, бе отличена сред 120 кандидатури и спечели две награди – втора награда в "Компания на 2024" - сектор "Услуги" и трета награда в категория "Обществено отговорна компания на 2024"

За да приемат лично двете отличия, на събитието присъстваха Екатерина Темелкова, CEO на СофтУни, и Ивайло Кенов, CTO на компанията.

"С гордост мога да кажа, че СофтУни не само обучава следващите поколения IT професионалисти, но и се утвърди като мост между образованието и бизнеса, допринасяйки за развитието на обществото и икономиката.

Благодаря на всички наши курсисти, преподаватели, колеги и партньори, които са част от това вълнуващо пътешествие. Вашата подкрепа и доверие са това, което ни мотивира да продължим да променяме животите на стотици хиляди българи чрез качественото и достъпно практическо образование", споделя Екатерина Темелкова – изпълнителен директор на СофтУни.

За десет години СофтУни успява да създаде пет впечатляващи образователни проекта, които покриват четирите най-динамично развиващи се области в съвременния свят: програмиране, QA, дигитален маркетинг, дизайн и визуализация. Към днешна дата над 400 хиляди българи са преминали през обученията на организацията.

Инициативите Software University, SoftUni Digital, SoftUni Creative, SoftUni Kids и SoftUni Buditel обхващат всички важни възрастови групи, като предлагат образование, насочено към практиката и напълно съобразено с текущите технологични тенденции и променящите се нужди на пазара.

Наскоро СофтУни стартира и изцяло нови Upskill програми, които наблягат на най-търсените умения в технологичната сфера.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес