Yettel предлага стари модели смарт устройства на изгодни цени в своя аутлет

2546
Yettel предлага стари модели смарт устройства на изгодни цени в своя аутлет
Снимка: Yettel

През май Yettel стартира специална секция в своя сайт, в която желаещите да намерят устройства на изгодни цени могат да открият последни бройки от редица модели от предишни години, които все още се предлагат от оператора. Всички те могат да бъдат намерени единствено онлайн на Yettel.bg.

Портфолиото от изгодни устройства се допълва всеки месец, а сред най-новите предложения през юни са три изгодни таблета на Alcatel и Samsung. Със своята ниска цена и характеристики, все още незагубили своята актуалност, моделите са подходящи за широк кръг бъдещи и настоящи клиенти на Yettel.

ALCATEL 3T 8 2020 4G е най-достъпният модел, който може да бъде закупен само за 0,99 лв. в брой при сключване на двугодишен договор за лизинг и план и Интернет + 26.99. 8-инчовият модел все още е много привлекателен със своите 290 грама и черен свят с матов финиш. Таблетът работи с операционна система Android 10 и има  2 GHz четириядрен процесор и 2 GB RAM. Сред останалите му характеристики са 5 МР камера и 4G свързаност. Въпреки че е сравнително остарял като модел, Alcatel 3T 8 2020 има технология за намаляване на синята светлина, с което може да облекчи зрителната умора. Таблетът е подходящ за деца и разполага със специален режим за контрол, с който може да се ограничава времето за използване и достъпните приложения.

SAMSUNG Galaxy Tab A 8 2019  е следващият достъпен таблет, който вече е в аутлет секцията на сайта на Yettel. Той може да бъде закупен при плащане на 259,99 лв. в брой или на вноски по 11,99 лв. на месец с двугодишен договор за лизинг и план Интернет + 26.99. Устройството е с размер на екрана от 8" и разполага с качествен TFT екран. Теглото му е 347 грама, а сред характеристиките му са 2 GHz процесор, 2 GB RAM и 8 MP камера. Таблетът има 32 GB вградена памет, която може да бъде разширена до 512 GB с използването на microSD карта. SAMSUNG Galaxy Tab A 8 2019 работи с 5100 mAh батерия и разполага с 4G свързаност в мрежата на Yettel. Въпреки достъпната си цена устройството разполага с 2-годишен лиценз за офис пакета OfficeSuite.

SAMSUNG Galaxy Tab A7 10.4 е най-мощният 4G таблет, който се предлага в аутлета на Yettel. Цената му е 399,99 лв. при плащане в брой или с вноски по 16,99 лв. на месец при сключване на двугодишен договор за лизинг и план Интернет + 26.99. SAMSUNG Galaxy Tab A7 10.4 работи с осемядрен Qualcomm Snapdragon 662 процесор, има 3 GB RAM, както и 32 GB вградена памет, която може да бъде разширена до 1 TB посредством microSD карти с памет. 10-инчовият таблет има 8 МР камера, работи с Android 10 и прави гледането на филми много приятно със своите четири стерео високоговорителя с Dolby Atmos звук. Батерията на модела е 7040 mAh, което позволява дълго време за работа с един заряд. Отличителна негова черта е 10,4" екран, работещ с 2000х1200 пиксела резолюция и поддръжка на 16 милиона цвята. При покупка на устройството потребителите могат да се възползват от 2-годишен лиценз за офис пакет OfficeSuite.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОМПАНИИ:

"Евролаб" печели делото за присъствието си на ГКПП "Капитан Андреево": Като цяло и засега

Мъск пуска безплатно чатбота Grok за премиум абонатите на X

Защо най-голямата компания за петролни услуги няма намерение да напуска Русия?

"Газпром" купува дела на Shell в Sakhalin Energy за 1 млрд. долара

Социалната мрежа на Доналд Тръмп излиза на борсата

Бизнес реалност и спомен за Борисов: Милиони за екарисажи – кръгът се стеснява до един

Изпълнителният директор на Boeing се оттегля след скандалите със 737 MAX

За какво ЕС ще разследва Apple, Meta и Google?

САЩ заведоха дело срещу Apple за монопол на пазара на смартфони

Кое е новото най-скъпо лекарство в света и колко струва?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Компании