Без усложнения приключи драмата в Горна Баня

9958
Без усложнения приключи драмата в Горна Баня
Снимка: БГНЕС

Драмата с барикадиралия се 35-годишен мъж в Горна Баня приключи без никакви усложнения. Мъжът е скочил от покрива и е бил отнесен на носилка, съобщи Нова телевизия. Скокът от покрива е донесъл счупен глезен и счупен нос за мъжа.

Около 19:30 часа снощи психично болният мъж е открил стрелба по съсед, с който се е скарал, а после е стрелял и по полицията, пристигнала по сигнал на комшиите. Драмата се разигра на ул. "Борислав Огойски" № 25, а скандалът е бил заради претенции, че съседната къща не била на достатъчно разстояние и имало дърво, което пречи. Пистолетът е незаконен, предстои експертиза дали оръжието е бойно, газово или пневматично.

Мъж се барикадира в "Горна баня" и стреля по полицаи

Млад мъж отказва да излезе от дома си и стреля по полицаи в столичния квартал "Горна баня", предаде БГНЕС. Мъжът отказва да се предаде...

Мъжът на име Лъчезар, който над 11 часа се беше барикадирал в къщата си в Горна Баня и стреля със сачми от прозореца си, има психични отклонения от около 5 години. Това разказал баща му, който оказва пълно съдействия на полицията. Той тежал 100 кила и е висок 185 см. 35-годишният мъж вземал и лекарства. Напоследък той се изживявал като революционер и опълченец, има и меч в къщата си.

Брат му се е самоубил с пистолет преди няколко години. Шизофреник е, досега не е имал такива изостряния на болестта, разказал баща му на полицаите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com