Бизнесмен със счупен череп и опасност за живота след побой

14363
Бизнесмен със счупен череп и опасност за живота след побой

Бизнесмен от Благоевград е със счупен череп и опасност за живота след жесток побой в центъра на града. Ангел Янудов е нападнат от две неизвестни засега лица, въоръжени с железни сгъваеми палки. Бизнесменът излязъл от дома си в 7,30 часа и тръгнал към паркирания си автомобил зад ГУМ в Благоевград. Тогава бил връхлетян от нападателите, пише struma.bg. Свидетел на екшъна е подал сигнал на телефон 112, след което незабавно са се отзовали служители на 01 РУП-Благоевград и екип на ЦСМП към МБАЛ-Благоевград. Пострадалият обаче отказал медицинска помощ, но придружил органите на реда и дал показания в полицейския участък.

След подадените обяснения от Ангел Янудов полицията в Благоевград е вдигната под тревога. Около 12,00 часа състоянието на Янудов се влошило и той решава да посети отделението по хирургия към МБАЛ-Благоевград. Пострадалият е приет за обстоен преглед в Спешно приемно отделение към МБАЛ-Благоевград, където се установява, че Янудов е със счупен череп и хематом в главата, наранявания по тялото в областта на гърдите. Янудов е транспортиран за "Пирогов" с опасност за живота заради тежката черепно-мозъчна травма и е под постоянно наблюдение.

Само 3 лв. вход в аква парка на Благоевград

Само срещу 3 лева възрастните ще могат да отдъхват и плуват в аква парка в Благоевград това лято. Летният сезон се открива днес, 31 май...

По непотвърдена информация двамата нападатели са заснети от охранителни камери на Златарско ателие "Карат", Заложна къща и частен дом. Двамата били облечени със спортни дрехи, анцузи и маратонки и носили шапки с козирка. Двамата най вероятно не са проучили добре мястото за нападение и допускат грешката да бъдат пред обектива на охранителните камери.

Преди малко повече от месец Янудов отново беше пребит. На 23 април той се озова в болница със счупен нос и комоцио, след като предизвикал бой в хотел „Мурите” в м. Бетоловото край Разлог. Той и шофьорът му били нападнати от собственика на хотела с още 5 души. Пристигналите полицаи ги закопчали, като така улеснили биячите, които заверски ги пребили. Янудов изпаднал в безсъзнание.

Пострадалият Янудов носел в себе си сума от около 10 000 лева, но след като се свестил парите не били в него. Във връзка със скандалният случай същата вечер свидетели са разпитвани и пред съдия. Скандалът ескалира заради това, че полицаите не се справили със ситуацията, както и заради липсващите 10 000 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com