Мъже с автомати нападнали инкасо в мола на "Цариградско шосе"

8763
Мъже с автомати нападнали инкасо в мола на "Цариградско шосе"
Снимка: Actualno.com/Кирил Апостолов

Успешен въоръжен грабеж е станал в мола на бул. "Цариградско шосе". По неофициална информация четирима души с автомати са нахлули в търговския център. Нападението е на инкасо автомобил. Сигналът е подаден в 10:41 часа.

Първоначалната информация сочи, че четиримата въоръжени бандити са нападнали колата в подземния паркинг. След това са избягали.

Няма пострадали при пожара в МОЛ - Плевен

Няма пострадали при пожара в Централния МОЛ на Плевен, съобщиха от Районна дирекция „Пожарна безопасност“. Сигналът е подад...

Нападателите са стреляли по инкасовия автомобил и след като са взели неустановено до момента количество пари, са се оттеглили с кола в неизвестна посока. Няма пострадали хора. Районът е отцепен от силите на реда, съобщават от полицията.

Столичната полиция провежда заградителни и издирвателни действия за разкриването на авторите на въоръжения грабеж. СДВР потвърди и, че е имало стрелба, но не потвърждава дали нападателите са стреляли с автомати.

Само преди две седмици дързък опит за обир на инкасо автомобил имаше и в Средец. Тогава двама нападатели атакуваха колата в момент, в който тя доставя пари за пенсиите на хората в населеното място. В крайна сметка единият от крадците беше убит от охраната, а вторият беше бързо арестуван.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com