Задържаха мъжа, пребил възрастно семейство в село Камбурово

4536
Задържаха мъжа, пребил възрастно семейство в село Камбурово
Снимка: www.versia.bg

Задържан е извършителят на побоя над възрастното семейство от село Камбурово.

Проведените множество оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия на полицейските служители довели до задържането на извършителя само няколко дни след извършване на престъпното деяние, съобщиха от МВР. Установено е, че извършителят - П.А. /32г./ от Стара Загора, в последно време пребивавал при роднини в село Изворово, общинa Антоново.

Община Омуртаг отпуска стипендия за специализация на млад лекар

Общинският съвет в Омуртаг определи на редовното си заседание днес да се отпусне стипендия от 600 лева за специализация по кардиология ...

Вечерта преди извършване на престъплението, той е пил в заведение в селото и след конфликт със свой родственик, решил да си тръгне с намерението да се върне в Стара Загора. Пътят му минавал през село Камбурово, забелязал къщата, която му се е сторила необитаема, разбил прозореца и влязъл при спящите мъж и жена. От шума те сe разбудили, П.А. започнал да ги бие в леглото, след което побързал да избяга.

Той е криминално проявен и осъждан. На 25 ноември м.г. е излязъл от затвора, където е изтърпял присъда от 4 години и 6 месеца за изнасилване, извършено в условията на опасен рецидив. Преди това е бил съден за противозаконно проникване в чуждо жилище и за друго изнасилване.

С постановление на прокурор от Районна прокуратура - Омуртаг на 32-годишния мъж е наложена 72-часова мярка за задържане.  Предстои Омуртагската районна прокуратура да внесе искане в съда за определяне на постоянна мярка "задържане под стража" спрямо П.А.

 

Гимназията „Симеон Велчев” в Омуртаг отбелязва 100-годишнината си

Гимназията „Симеон Велчев” в Омуртаг ще отбележи 100 години от създаването си. Тържествата ще започнат от 13:30 ч. с откри...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com