Така необходимото "Ръководство за оцеляване на младия татко"

20835
Така необходимото  "Ръководство за оцеляване на младия татко"

Забавният и остроумен Скот Мактавиш споделя солидния си родителски опит в чудесното „Ръководство за оцеляване на младия татко” (ИК „Изток-Запад”).

Скот Мактавиш още в самото начало отбелязва отправната точка на амбициозното си и забавно „Ръководство за оцеляване на младия татко”: „Не съм акушер-гинеколог, педиатър или психолог. Не, просто мъж, който вече два пъти е минал по тоя път и е успял да му хване цаката и да се сдобие с безброй безценни трикове и тайни, които ще ти помогнат да се подготвиш за предстоящото физическо, психологическо и емоционално изпитание, наречено бащинство.” Мактавиш е готов да сподели всичко и да превърне книгата си в страхотен подарък за всички настоящи и бъдещи татковци.


По този начин татковците вече могат да бъдат спокойни, защото разполагат с ръководство, което ще им помогне не само да оцелеят, но и да заплуват в свои води през най-объркващите и стресиращите моменти от бременността, раждането и първите месеци след това. За мнозина животът с новото попълнение се превръща в бойно поле и именно затова Мактавиш решава да напише армейско помагало за новобранците – стегнато и пълно с безценен личен опит и спасителни съвети, които само друг препатил татко може да сподели. Това хумористично, но и удивително практическо ръководство включва достъпна за всеки информация по въпроси като:

•    Прерязване на пъпната връв
•    Устройство и функциониране на НСП (новото семейно попълнение)
•    Хранене и къпане на НСП
•    Оцеляване в условията на постоянно будуване
•    Разпускане без помощта на алкохол
•    Големият майтап с бюста

...а накрая, в култово формулирания и структуриран речник за изучаване, проумяване и и усвояване на важните и тематични дефиниции, авторът обяснява десетки термини, които винаги са звучали сякаш на китайски за средностатистическия мъж: камизолка, неразливаема чашка, епизиотомия, бебешки шезлонг и други подобни.

Свежото, симпатично и невероятно полезно издание „Ръководство за оцеляване на младия татко” е книга-изживяване. Нейният автор пък е точно човекът, който най-добре би се справил с поднасянето и формулирането на съдържанието: Мактавиш е режисьор и сценарист на филми, писател и баща на две изключително пъргави момчета. Живее в Шарлътсвил, но през част от времето работи в Ню Йорк. Точно така: той е отдаден както на работата, така и на семейството, а с годините е натрупал богат опит на бебешкото бойно поле, поради което сега той е железен ветеран... Нещо повече: Мактавиш е човек, който не само не се бои от никакви посрани бебета, но е и готов да се изправи с още бащински предизвикателства – вашите!

Цена: 10.00 лв.

„Гръцките интелектуалци и тракийският свят“ – поглед към една древна, но важна епоха

Известният траколог проф. Димитър Попов проследява развитието и представите на гърците за тракийския свят в периода XIII в. пр. Хр. &nd...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com