10 модни съвета да излъчваме повече увереност

6487
10 модни съвета да излъчваме повече увереност
Снимка: iStock

1. Бъдете уверени в тялото си.

Приемете факта, че не сте супермодел – добре е да имате къси крака и 30% телесна мазнина. Докато се грижите за тялото си, трябва да се гордеете с фигурата си. Ако наистина искате стройни крака или голямо дупе, работете върху това! Чувствам се най-уверена в тялото си след тренировка, защото знам, че съм работила усилено за тялото, което имам в момента. Въпреки че имам целулит по краката, се чувствам уверена в шорти. Когато сте уверени във формата си, да се обличате уверено ще бъде много по-лесно.

2. Усмихвайте се, гледайте да нямате червило по зъбите.

Усмивката е най-добрият аксесоар към всяко облекло. Не забравяйте да се усмихнете, когато имате нужда от повишаване на увереността.

3. Опознайте себе си.

Как да възпитате детето да бъде по-уверено или самостоятелно?

Увереността е един от най-големите подаръци, които родителите могат да дадат на децата си. Карл Пикхард, психолог и автор на 15 книги з...

Разберете вашия тип тяло и подчертайте най-добрата си черта. Насочете цялото внимание към любимата си част от тялото. Например, използвайте колан с огромни катарами, за да подчертаете талията си, или носете горнище от рамото, за да подчертаете деколтето си.

4. Носете удобни дрехи.

Няма да се чувствате уверени в дрехи, в които не можете да бъдете себе си. Ако не можете да ходите нормално на токчета, тогава не носете токчета - не се нуждаете от определен вид обувки, за да сте секси. Ако мразите чантите за колан, висящи около кръста ви, тогава носете кръстосана чанта - не е нужно да насилвате модна тенденция, за да бъдете стилни. Ако просто обичате обикновената комбинация от тениска и дънки, тогава не обличайте рокля на цветя – нямате нужда от тоалет, който да ви направи интересни и красиви. Ключът към това да се обличате уверено е да се чувствате комфортно в дрехите си.

5. Носете слънчеви очила.

Скриването зад слънчеви очила като страхливка всъщност ме кара да се чувствам по-уверена. Изглежда по-лесно да не се интересувам от погледите на другите хора, когато нося слънчеви очила, особено когато моите слънчеви очила са наистина страхотни.

Как да изградим личната си увереност?

Изграждането на личната увереност на човек е нещо, което не се случва много лесно. Много хора се съмняват в себе си и изпитват страх от...

6. Дръжте главата си високо, притежавайте външния си вид.

Знам, че чувствате, че хората се взират и съдят през цялото време – може би да, може би не – просто вдигнете главата си високо и бъдете себе си! Работата е там, че хората винаги ще имат мнение за дрехите ви, грима, косата, но вашето собствено мнение е единственото, което има значение. Вашата увереност ще накара хората да се съгласят с вашия стил.

7. Забавлявайте се с модата, не се приемайте твърде сериозно.

Експериментирайте с различни стилове и тенденции. Колкото повече практикувате, толкова повече увереност се чувствате. Опитайте няколко нови неща от време на време, не се ограничавайте да казвате неща като това че никога не изглеждате добре в червено или че не можете да си сложите шапка за момче - добре, пробвахте ли?

8. Приемете своите недостатъци и грешки.

Самоувереността и параноята са еднакво вредни при пандемия

Шансът да се заразим с коронавирус е свързан не само с нивото на предпазните мерки, но и с начина, по който работи мозъкът ни. Психолог...

Всеки може да направи грешка и да носи неща, които не трябва да носи – не позволявайте на една-две грешка да унищожат вашата увереност. Лош ден за облекло? Научен урок и продължете напред - обличайте се уверено следващия път.

9. Пробвайте, докато не го направите.

Няма как да сте наясно кое ви отива най-много или в коя дреха се чувствате най-добре, докато не пробвате. Поради това не се въздържайте да изразите себе си с вашите авангардни опции за стил. Докато се чувствате най-добре, вие също ще изглеждате най-добре!

10. Заключение.

Думите „силно облекло“ могат да донесат изображения на плашещи костюми и раменни подплънки, но не е нужно да се придържате към тези старомодни неща. Чувствайте се свободни да смесвате и съчетавате различни модни стилове и да пресъздадете свое собствено облекло, което отразява вашия личен стил и показва коя сте всъщност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com