10 неща, които момичетата мразят у мъжете

8708
10 неща, които момичетата мразят у мъжете
Снимка: https://pixabay.com/

Няма идеални хора, но невинаги можете да се оправдавате с това. Има неща, които дразнят повечето. И има неща, от които може напълно да се отървете. Да видим какво не харесват жените у мъжете и защо.

1. Без въпроси

Ако мъж не задава никакви въпроси, момичето смята, че той е безразличен към нея. Интересувайте се от всичко за момичето. Може да задавате абсолютно всякакви въпроси. Най-важното е тя да почувства, че искате да знаете, колкото се може повече за нея.

2. Безсмислени разговори

Особено ако се отнася до вашите приятели и някакви теми, от които момичето е далеч. Но тя, винаги е готова да говори за други безсмислени неща, които я касаят. Опитайте се да намерите баланс между тях. Ако жената не разбира нещо, обяснете й го с прости думи. Нека тя проявява интерес към вашия живот, а вие към нейния.

3. Липса на чувство за хумор

Не всички ситуации трябва да бъдат сериозни. Ако сте напрегнати, докато говорите с момиче, това настроение ще се разпространи и върху нея. Може да съсипе целия ден. Понякога трябва да сте по-прости. Развийте чувство за хумор - четете повече, гледайте комедия. Жените не обичат прекомерната сериозност при мъжете и невъзможността да се развеселят с лесна и непринудена шега.

4. Избягване на контакт с очите

Когато се опитвате да не гледате момиче в очите, то приема, сякаш се опитвате да скриете нещо от нея. Или просто не се интересувате от нея. Не избягвайте погледа й. Поддържайте зрителен контакт, докато общувате, и не забравяйте да се усмихвате. Това не само ще ви издигне в очите на момичето, но и ще ви даде самочувствие.

5. Пренебрегване на личната хигиена

Чиста коса, добре поддържани нокти, спретнати дрехи, приятна миризма са само част от нещата, на които момичетата обръщат внимание. Ако искате да направите добро впечатление, грижете се добре за личната си хигиена.

6. Нежелание за представяне на приятели

Момичето може да приеме това като лична обида. За нея това е сигнал, че мъж не приема отношенията сериозно или се срамува от нея. Ако сериозно се занимавате с това, не забравяйте да запознаете приятелката си с приятелите си. Тя ще бъде много доволна и ласкава.

7. Безразличие към външния вид

Може да практикувате добра хигиена, но носете крещящо облекло. Това също не се харесва от жените. Внимавайте за външния си вид. Не е нужно постоянно да купувате неща от нови колекции. Но може да изберете стил, по-близък до класическия. Той винаги ще бъде от значение. Основното нещо е да не показвате пълно безразличие към това, което носите. Ако едно момиче следва модните тенденции, тя иска да се обличате стилно и елегантно.

8. Разсейване на мобилния телефон в средата на разговор

Никой не харесва, когато събеседникът е разсеян от мобилен телефон в средата на разговор, но момичетата са особено раздразнени. В крайна сметка те искат да притежават цялото внимание на мъжа. Разсейването може силно да я обиди. Опитайте се да не използвате телефона си, когато сте с приятелката си. Ако трябва да разрешите важен проблем, обяснете ситуацията, извинете се, свършете цялата работа и приберете притурката.

Какъв е перфектният подарък за всяка зодия?

Всички обичаме да ни подаряват подаръци! Най-хубавите идват и без повод и са изненада от нашата половинка или други любими хора. Прекра...

9. Споменавания на бившите

Не говори за бившите си. Малко хора обичат да чуват за миналата връзка на любимия човек. По-добре изобщо да не се повдига тази тема. Това, което се е случило, вече го няма. Тук, важното е, че сега сте заедно и се обичате.

10. Неспособност за показване на чувства

Всички са свикнали да мислят, че момичетата са по-емоционални. Трудно е да се каже, дали това наистина е така. Или цялата работа е, че мъжете от детството се учат, че емоциите са за момичетата. По един или друг начин момичетата мразят, когато мъжът не е в състояние да проявява емоции, особено там, където това наистина е необходимо.

Може би просто сте били отгледани по този начин. И може да продължите да се държите сдържано на публични места. Въпреки това, в личната комуникация с момичето, опитайте се да показвате по-често емоциите си и да слушате. Това ще има положителен ефект, върху връзката ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Полезни знаци, които могат да предскажат дъжд

Как да спрете да ядете през нощта?

Как се пише: оръдие или уръдие?

Грешки преди лягане, които ни карат да качваме килограми през нощта

Виното на Южна Африка: Нов свят, нови вкусове

Преди да сложите олиото за пържени картофи, сложете това в тигана

Какво се случва с очите ви след 3 часа гледане в екран?

Грешки, които хората правят в живота си и са нещастни

Кога мъжете се връщат при бившите си

6 начина да накарате парфюма си да ухае през целия ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Полезни знаци, които могат да предскажат дъжд
Полезни знаци, които могат да предскажат дъжд

С течение на времето и развитието на науката много народни знаци и предсказания се обясняват рационално, въз основа на наблюдения и знания за природата....