10 неща, които не трябва да вдигате от земята

23004
10 неща, които не трябва да вдигате от земята
Снимка: iStock/Guliver

Всяко нещо има своя "душа", а също така поглъща енергията на собственика си. Някои предмети са опасни находки, които могат да ви лишат от късмет и лично щастие.

Предметите, намерени на улицата, рядко носят щастие. Всяко нещо е, преди всичко, енергията на миналия собственик, което не винаги е положително. Предметите могат да се нарекат за избавяне от родовото проклятие, като го прехвърлите на човека, който вземе  опасната находка за себе си.

Това са нещата, които не трябва да се вдигат от земята:

Монети

Монетата е енергиен талисман, който абсорбира отрицателната енергия отвън. Най-често те са изхвърлени на улицата в следствие на положително въздействие. Натрупаната през годините разрушителна енергия ще падне върху вас веднага щом докоснете този предмет. Освен това, това е любим метод на вещици и магове - използват монета за прехвърляне на финансови проблеми от един човек на друг.

Пръстени

Всяко украшение на улицата е символ на нещастието. Но пръстенът е от особено значение. Няма нищо по-силно от връзката на енергийното поле на потребителя с благородния метал. Бедите, нещастната любов, раздялата и дори безбрачие могат да бъдат предадени посредством пръстена. Езотеричните експерти не препоръчват да пробвате бижута на любими хора, да не говорим за тези, които сте взели на улицата, пише dailyhoro.ru.

Плюшени играчки

Привидно сладкото и безобидно малко нещо, когато влезе в контакт с вас, може да ви предаде беди, зли очи, магия. Домашно приготвените кукли се считат за особено опасни. Чрез тях се осъществява мощен ефект върху човешката енергия с помощта на магически ритуали Вуду.

Шивашки инструменти

По-голямата част от отрицателната енергия се въплъщава в иглички, намерени на улицата или на прага на къщата ви. Чрез тях се предизвикват беди и черни любовни магии. Също така, тези предмети имат защитни свойства  и са в състояние да защитят собственика си. Но това не се отнася за онези, които намирате на улицата.

Кръстчета за врата

Кръстът, предназначен да защитава собственика си от нещастия, лош късмет и лошо влияние, се превръща в мощно енергийно оръжие, когато се загуби. Такъв предмет може да промени съдбата ви, като я направи подобна на съдбата на друг човек. С други думи, вие ще споделите всички грехове и злини с миналия собственик на висулката.

Ключове

Магията на възлите

Възли на конците трябва да се връзват, ако се нуждаете от подкрепата на висшите сили. Те помагат за постигането на късмет в живота. Ког...

Ключовете не се използват само за заключване на врати и брави, те също заключват нещастията с помощта на магически ритуали. С намерения обект ще отворите вратата, през която нещастия, болести и тревоги могат лесно да влязат в живота ви.

Огледала

Огледалото е изпълнено с магическа сила. С негова помощ хората коригират собствената си съдба, предизвикват беди и проклятия. Също така, огледалната повърхност е изпълнена с миналото, по-специално всичко негативно, което преди се е случило със собственика му. Не бива дори да се поглеждате в чуждо огледало, ако не искате всичко от миналото да се отразява върху вас.

Гривни

Ще говорим за гривни от конци или мъниста. Този елемент е мощен амулет, направен ръчно. Защитникът на личното благополучие не е загубен случайно: той обикновено се къса и отлита от ръката заради насъбрал се негативизъм. За човека, който я е загубил, няма да е трудно да направи нов талисман, но човекът, който е взел гривната, е заплашен от неприятности.

Дръжте тези предмети далече от дома

Суеверни ли сте? Ако да, сигурно внимавате какви предмети поставяте в дома си и от какво да се пазите. Ето кои неща носят нещастие и не...

Гребени

Тези малки неща са пряко свързани със собственика, с неговите мисли, образи и взаимодействие със света. Често се използва като магически атрибути. Чрез тях се извършват силни любовни заклинания и черни магии.

Ръчен часовник

Човешкото биополе е тясно свързано с този магически обект. Тази връзка може да се наблюдава особено след смъртта на собственика. Часовникът спира да работи веднага щом човекът, който го е носил дълго време, си отиде. При контакт с този обект ще приемете всички болести и нещастия на миналия собственик.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com