10 неща, които стюардесите НЕ искат да знаете

126442
10 неща, които стюардесите НЕ искат да знаете

На борда на самолетите се пазят доста тайни, които пътниците не бива или не биха искали да знаят. Много хора нямат и идея защо осветлението се гаси при излитане и кацане или че почти при всеки полет се превозват човешки органи. Членове на екипажи на самолети си обменят по интернет някои от най-строго пазените пред пътниците тайни. Вижте челната десетка факти, които стюардесите предпочитат да не разгласяват:

1. Дори и слушалките, които идват при пътниците запечатани, не са нови. Веднъж използвани, те биват почиствани и пакетирани отново, става ясно от обмяна на мнения в сайта за въпроси и отговори Quora.

Светът през 2015 година: Големите самолетни катастрофи

Самолетните катастрофи през тази година се превърнаха в централна новина за всички големи световни агенции. Тези страхотни драми покрус...

2. През нощта осветлението на салона се гаси при кацане, ако се стигне до евакуация на пътниците. Човешките очи се адаптират към тъмнината, така че пътниците са готови да се ориентират по-добре, когато вече излязат от авариралия самолет.

3. Използваната за направата на кафе и чай вода не е първа хубост. Преди употреба тя бива съхранявана в резервоари, които едва ли някога са почиствани.

Останалите крайно любопитни неща ще откриете в Expert.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 1 май
Стихотворение за 1 май

"Първи май" Да спрат фабричните комини и всеки черен труд да спре, и туй намръщено море от морни роби и робини да озари и приласкай усмивката...