X
 
 

10 сигурни знака, че един мъж харесва една жена

12105 0
photo of 10 сигурни знака, че един мъж харесва една жена
Снимка: iStock/Guliver
Всяка жена поне веднъж в живота си се е чудила дали даден мъж има симпатии към нея. Определено се появява едно вътрешно усещане, което подсказва дали това е така или не, но няма как да бъдете сигурни.

Ето как да разберете дали човекът, към когото имате чувства, отвръща на тях:

7 начина да се справим след развода

Тъгувайки, ние осъзнаваме, че бракът ни е приключил. Това е необходимата част от тъгуването. Ето кои са седемте неща, които трябва да н...

1. Погледнете краката му

Може и да ви звучи странно, но е доказано, че всеки човек насочва краката си към този, когото харесва. Обърнете внимание на къде са насочени неговите, когато около вас е пълно с хора.

2. Отлага ангажиментите си заради вас

Ако един мъж променя плановете си само за да се види с вас, то със сигурност изпитва симпатии. Не всеки е готов да промени целия си график, за да излезе на среща. А ако той е склонен да прави промени, за да ви види, значи сте важна за него.

Тези мъже НЕ стават за сериозна връзка

3. Зениците му се разширяват

Нещата, които силните жени не правят

Когато става въпрос за непродуктивни навици, които ни пречат да достигаме целите си полът има своята роля. Необходимо е да се отървем о...

Когато човек говори с някого, когото харесва, зениците му започват да се разширяват. Вгледайте се в неговите и вижте дали това се случва. Имайте предвид, че трябва да бъде трезвен. Много лесно ще успеете да определите дали зениците му са разширени, ако очите му са светли, но ви уверяваме, че ще забележите дори да е с по-тъмни очи.

4. Гледа ви, когато се смее

Когато човек се смее, интуитивно и несъзнателно поглежда към обекта на желанията си, за да види реакцията му. Обърнете внимание на това на къде гледа той, докато се смее. Това е доста добър знак, защото по този начин лесно ще разберете какво е отношението му към вас.

Женските качества, които привличат мъжете

Голяма част от жените смятат, че най - търсените качества в жените са свързани с външната красота. Всъщност това изобщо не е така. Стег...

ОСТАНАЛИТЕ ЗНАЦИ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители