10 типа самотни мъже, които ви чакат в социалните мрежи

6695
10 типа самотни мъже, които ви чакат в социалните мрежи
Снимка: iStock

Понякога ни се струва, че просто няма никого около нас. Всъщност това не е така и според психолога Лиза Коупланд съществуват 10 типа мъже, които ви очакват в Интернет. Вие сте тези, които трябва да прецените кой е вашият тип, но и да бъдете много внимателна.

Мачото

Той ви е фаворит и затова е на първо място. Обаятелен е и знае как да ви накара да се почувствате на седмото небе. Но трябва да бъдете внимателна, защото той е кандидат и за разбитото ви сърце. С него може да ви бъде много забавно, но не очаквайте сериозни отношения.

Привързаният

Капанът на онлайн запознанствата

Днес все повече хора се регистрират в сайтове за з апознанства, където може да въведеш критерии за търсения партньор, това обаче може д...

Минали са само няколко дни, но вече сте неговото момиче. Иска да си пишете постоянно и да се чувате. Внимавайте да не превземе цялото ви свободно време и пространство, защото така няма да можете да общувате с други интересни мъже.

Рокерът

Той е с класен мотоциклет и хваща окото. В даден момент от живота си мъжете си падат по такива неща. Много често те са лекари, бизнесмени. Ако не ви е страх да седнете на задната седалка, то няма да съжалявате за преживяването с този мъж.

Анонимният

Той няма снимка, не споделя нищо за личния си живот. Предизвиква интереса ви, но до там – няма развитие на отношенията ви. В реалния живот най-вероятно това е женен мъж, който просто иска кратък флирт.

Романтикът

Най-големите грешки при онлайн запознаствата

Срещите се промениха през последните години. Сега всеки прибягва към онлайн запознаствата. С толкова много приложения и толкова малко в...

Да, той е мъжът от фантазиите ви и с него прекарвате часове наред на телефона. Нещата обаче се променят, когато се видите на живо. С него можете да имате връзка, но тя ще е само уикенда. През останалото време рутината ще го завладее и той ще бъде романтичен единствено онлайн.

Мъжът, който иска да сте му психолог

Той споделя с вас проблемите си и иска постоянно мнението си. Ако не сте готови за подобно нещо, по-добре бягайте си и намерете по-стабилен мъж.

Купувачът

Един от най-забавните типове в интернет са тези, които описват жената, която искат. Все едно са на пазара и описват желаната стока, да купят. До тук добре, но още по-смешно става, ако се подцените и си мислите, че влизате в изискванията. Такъв мъж не ви трябва.

Юношата

В интернет действително има мъже, които са юноши и си падат по-възрастни жени. Ако това ви устройва, чудесно. Внимавайте обаче да не се превърнете в негов попечител и да се грижите наистина като майка за него.

Възрастният

Той е то старата школа и знае как да се отнася с една дама. Може да ви бъде приятно и интересно да водите разговор с подобен тип. Струва си да му дадете шанс поне веднъж.

Вашият мъж

Той няма да е най-красивият, но пък ще ви накара да се чувствате щастлива. Може да не се интересува много от живота ви досега, но пък ще иска да бъде част от него за в бъдеще. И кой знае, може да е точно този, когото сте чакали цял живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com