10 знака, които показват, че хората са напълно неподходящи един за друг

7452
10 знака, които показват, че хората са напълно неподходящи един за друг
Снимка: iStock/Guliver

В началото на връзката мнозина смятат партньорите си за безупречни, изглежда, че са намерили единствения. За съжаление, розовите очила често се чупят, веднага щом една двойка преживее бонбонения период. За да не бъдем един от разочарованите страдащи, е важно да не си затваряме очите за очевидните факти.

1. Различни финансови ценности

Ако вярвате, че истинската любов е над парите, значи сте в облаците. Финансовият компонент е много важен за щастлив, спокоен живот. Затова е толкова важно да обърнете внимание дали сте на едно мнение по въпроса с парите или не.

2. Различни идеи за свободното време

Друг важен момент е организирането на съвместен отдих. Когато единият човек е домошар или обича тихата почивка сред природата, докато другият обича партита, компании, клубове до сутринта, рано или късно ще започнете да прекарвате все по-малко време заедно.

3. Противоречиви възгледи за глобалните цели

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през ЮНИ

Разделите обикновено са болезнени. Те ни карат да се чувстваме нещастни и да прелистваме живота си страници назад, търсейки вината за р...

Не трябва да има противоречия в основните, глобални цели. Преди да се ожените, анализирайте дали имате сериозни противоречия? Политиката, вярата, въпросите на децата са изключително важни въпроси за отношенията. 

4. Несъответствие в интимната сфера

Несъвместимостта в интимните въпроси е друга причина да се мисли сериозно. Това, което днес изглежда маловажно, ще създаде сериозни проблеми след няколко години.

5. Различни изрази на емоция

Единият е страстен по италиански, другият е студен по скандинавски, единият е учтив, другият в кавга може да обиди и да се обади - това са сериозни проблеми. Не можете да ги игнорирате.

5-те зодии, очакващи ги ЗЛОВЕЩА раздяла през лятото

Докато галениците на съдбата това лято – Овен, Дева, Лъв, Козирог и Везни ги очакват изгаряща любов, среща на сродна душа и евент...

6. Неумение да спорите и да се карате

Разбира се, при кавга всеки си мисли, че само той е прав, а партньорът греши. Не можете да се съгласите, никой не прави отстъпки? В стабилните двойки хората винаги обсъждат проблеми и търсят изход заедно. И там, където одеялото постоянно го дърпа единия, отвивайки другия, няма бъдеще. 

7. Липса на общи интереси

Друг недостатък е липсата на общи интереси, хобита, теми за разговор. Нито интимното благополучие, нито парите ще извадят отношенията на хората, които нямат за какво да си говорят. Можете да имате различни хобита, но поне някои трябва да съвпадат. 

8. Отлични перспективи за бъдещето

Как да забравиш бившия завинаги?

Ако прекарваш нощите в мисли дали си предприела правилната стъпка и да го зарежеш, то следващите редове са за теб. 1. Ако си го решила...

Психолозите препоръчват да седнете и да запишете идеите си за бъдещето и да ги сравните с тези на вашия партньор. Може би се оказва, че сватба, две деца и къща извън града са само вашите мечти. Компромисите по тези въпроси не са приемливи.

9. Оптимист / Песимист

Някои хора търсят положителен момент във всичко, други - най-лошия. За тях е невероятно трудно да се разберат заедно. Дразненето е неизбежно, тъй като единият партньор непрекъснато ще копае в негатива, а другият ще се носи на положителната вълна.

10. Различно чувство за хумор

Ако се смеете на някои шеги, знаете как да се разсмеете - всичко е наред. Ако не, връзката е обречена. Няма нищо по-тъжно от това да не разбирате шегите на партньора си. Чувството за хумор трябва да присъства или да липсва изцяло - но и двете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com