14 смразяващи кратки истории на ужасите

358559
14 смразяващи кратки истории на ужасите

Човешкото въображение няма граници. Следващите 14 истории, които ще прочетете, са наситени с дълбок смисъл, вплетен едва в шепа думи. Около всяка една от тях може да се измисли цял разказ, а картините, които създават в ума ни, са достойни за филм.

1. Събудих се от пръщящия звук на бебефона, някой тихо успокояваше детето ми. Когато се обърнах, за да заспя отново, усетих ръката на жена ми, спяща до мен.

2. Точно сънувах един особено приятен сън, когато звук наподобяващ чукане ме събуди. След това едва чувах притъпения звук от падаща върху капака на ковчега кал, докато крещях.

3. Не мога да мърдам, не мога да дишам, да говоря или да чуя нещо и през цялото време е толкова тъмно. Ако знаех, че ще е толкова самотно усещане, щях да поискам да ме кремират.

4. Тя отиде да провери спящото си детенце. Прозорецът беше отворен, а легълцето празно.

5. Дъщеря ми не спира да плаче и да крещи през нощта. Посетих гроба й и я помолих да престане, но не помогна.

6. След тежък ден на работа се прибрах вкъщи, за да видя приятелката ми, държаща нашето дете. Не знам кое беше по-плашещо - да видя приятелката си и новороденото ни дете мъртви или идеята, че някой е разбил апартамента ми, за да ги постави там.

7. Когато го слагах да спи, той ми каза: "Тате, провери дали няма чудовище под леглото ми". Погледнах отдолу, за да го успокоя, и го видях, друга версия на моя син, гледащ в мен и шепнеща: "Тате, има някой на леглото ми".

8. Бях сам в нас и не можех да намеря телефона си. Изведнъж той иззвъня и когато вдигнах, глас в слушалката ми каза просто "Пак заповядай".

9. "Не мога да спя", каза тя, докато се промъкваше в леглото ми. Аз се събудих стискайки роклята, с която бях погребал жена си.

10. Сутрешното лигавене на пръстите на краката ми обикновено е по-меко и топло. И изведнъж виждаш кучето, седящо в другата стая, да се взира тихо в теб.

11. Събудих се от блъскане по стъклото. Първо си помислих, че е от вятъра, когато отново чух същия звук идващ от огледалото.

12. Израснал съм с кучета и котки и съм свикнал със звуци от драскане по вратата, докато спя. Сега, когато живея сам, това далеч не звучи толкова успокояващо.

13. Тя ме попита защо дишам толкова тежко. Не бях аз.

14. Жена ми ме събуди снощи и ми каза, че някой е влязъл в къщата. Станах да проверя, а когато се върнах - нея вече я нямаше.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com