3 женски зодии, които привличат мъжете

15658
3 женски зодии, които привличат мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Има жени, срещата с които оставя дълбока следа в живота на всеки мъж. Почти е невъзможно да ги забравим. Астролозите вярват, че вината е на съзвездието, под което са се родили тези жени.

1. Везни

10 умения на жените, с които впечатляват мъжете повече, околкото с външния си вид

Погрешно е да се твърди, че за мъжа най-важен е външният вид на жената. Мъжете гледат и други нейни качества и умения, които жените дор...

Тези жени са страхотни спътници, много сладки и услужливи. Искам да говоря с тях отново и отново. Очарованието и обаянието са тяхната основна характеристика, те са очарователни и супер нежни. Външно представителките на този знак са най-често женствени, с красива фигура, те знаят как умело да скрият недостатъците си. Енергията, позитивността и лекотата са много привлекателни за силния пол. Но те са много лековерни по природа и много често биват измамени. 

2. Водолей

Невероятен знак, за който мъжете са готови да се бият дори с мечове. Не е лесно да спечелите такава дама, така че често мъжете не стигат до края на тестовете. Точно поради тази причина те съжаляват цял ​​живот. Водолеите са удобни партньори, съпричастни, състрадателни и подкрепящи. Взискателността им не допуска случайни хора в близкия им кръг, така че почитателите често остават на разстояние. 

3. Дева

Клюките са полезни за жените

Доста често жените обичат да обсъждат нещата от живота повече от мъжете. Такава е тяхната природа. Когато две приятелки са излезли и са...

Момичетата, родени под този знак, са доста скромни, но това не им пречи да завладеят сърцата на мъжете. Имат огромен чар и обаяние, вътрешен огън, на който всеки иска да се посгрее. Но те са доста загадъчни и не се отварят за първия срещнат. Освен това, по природа Девите са доста сдържани, срамежливи. Но красотата и изяществото им компенсират всичко останало. Девите стават идеални съпруги - икономични съпруги, винаги с внимание към семейството и децата. Много е хубаво и уютно до такава жена.

Печеленето на някоя от тези три жени не е никак лесна задача. Но ако човек успее, той никога няма да съжалява за избора си. Ако връзката не се получи, такава жена ще остане в паметта му завинаги.

В краен случай, ще се наложи да се задоволят със съжителството с дама от друга зодия. Не всеки може да се хареса на дамите от тези 3 зодиакални знака. Те същи имат своите предпочитания, които по никакъв начин не съвпадат със стоящия пред тях мъж. Добре е всеки да е наясно с какво разполага и какво може да предложи на дамата пред себе си, а не единствено да очаква нещо от нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com