3-те мрачни зодиакални знака, които не обичат Коледа

14512
3-те мрачни зодиакални знака, които не обичат Коледа
Снимка: iStock

Всяка година по Коледа всички ние сме завладени от празничния дух. Обичаме да си разменяме подаръци, да украсяваме домовете си с блещукащи лампички и да се наслаждаваме на всякакви вкусотии. Но за някои зодиакални знаци празничният сезон е по-скоро бреме, отколкото радост. В тази статия ще разгледаме трите зодиакални знака, които не се радват особено на подаръците и коледните празници.

Козирог

Типичният Козирог е практичен и целеустремен - той не е склонен да се увлича твърде много по несериозни неща като подаръци или празнична украса. За тях тези неща са просто допълнителни разходи, които вместо това биха могли да насочат към спестяванията или инвестициите си. Въпреки това те оценяват внимателните подаръци, които показват, че сте отделили време да помислите за тях - дори и да не е нещо бляскаво или скъпо.

Водолей

Тези хора са независими и предизвикателни - те предпочитат да изразходват енергията си за нещо смислено, вместо да се занимават с празнични дейности като украсяване на къщата с мишлета или купуване на подаръци за всички. Те предпочитат преживяванията пред материалните неща, така че може да оценят повече подаръчна карта за любимия си ресторант или билети за представление, отколкото истински подарък.

Риби

Рибите могат да бъдат доста чувствителни, когато става въпрос за получаване на подаръци - особено ако някой очаква нещо в замяна! Те не обичат да се чувстват задължени и предпочитат да дават от добро сърце, ако изобщо решат да го направят. Затова се опитайте да не ги притискате твърде много, когато става въпрос за размяна на подаръци; понякога за тях е достатъчно просто да прекарат качествено време заедно.

Не всички обичат Коледа толкова, колкото вие! Ако имате приятели, които попадат под един от тези три зодиакални знака, имайте предвид, че празничното настроение и атмосфера може да не са сред любимите им моменти през годината. Това обаче не означава, че няма начини и двамата да се насладите и да празнувате - просто опитайте нещо различно от това, с което сте свикнали! Кой знае? Може би ще откриете нова традиция, която и двамата можете да оцените!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Венера в Близнаци до 17 юни – Ето какво носи на всяка зодия

3 груби грешки, които всеки допуска с водката

Защо червената роза се е превърнала в символ на любов?

Детокс диета: всичко, което трябва да знаете за смутитата, за да отслабнете

4 грешни факта за брашното, които сте мислили за верни

Как да се справим с бързото омазняване на косата?

Имате ли бенка на лицето? Ето какво означава това!

Колко са женските манастири в България?

30 положителни утвърждения при безпокойство - те ще успокоят и поддържат нервите ви

6 основни факта за соевото месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com