X
 
 

3-те най-зли зодии... не ги предизвиквай

25595 0
3-те най-зли зодии... не ги предизвиквай
Снимка: Istock/Guliver
Това са зодиите, които имат доста зъл характер. Те могат да си отмъщават, могат и да нараняват, но само когато някой ги настъпи лошо. Ето кои са те:

Близнаци

Тези 4 зодии са най-големите НАРЦИСИ

Нарцистичното и егоистично поведение понякога показва лека неувереност в способностите на човек да бъде себе си и да бъде естествен. О...

Двете лица на Близнаците изобщо не са мит. Когато си мил и добър с тях, евентуално могат да ти отвърнат със същото. Настъпиш ли ги обаче по болното им място, по-добре отстъпи назад, защото те са готови за война. Първо, ще ти върнат всичко тъпкано. Второ, ще те накарат да си върнеш думите назад или да се извиниш. Трето, няма да го забравят до края на живота им. Влезеш ли веднъж в черния списък на Близнаците, оставаш там завинаги. И няма връщане назад. Тяхната зла същност ще се погрижи за това никога да не ги забравите.

3-те зодии, които ще спечелят от ЛОТАРИЯТА

Дева

Девите са доста коварни. Гледаш ги милички и отзивчиви, но само някой да им запали фитила, гледай какво ще се случи след това. Като цяло те са много избухливи и се обиждат от всичко. Лошото е, че няма да разбереш кога и как си ги обидил. Но отмъщението няма да закъснее. Ще те залеят с помията си от обиди и грозни думи, а след това ще те изключат веднъж завинаги от живота си. И Девите не забравят кой какво им е причинил. За това не се опитвай да се сближиш с тях, след като вече веднъж си сгафил.

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА

... за по-добро! Скоро ще срещнете истинската любов. Засега обаче трябва да мислите за раздялата като за свежо начало и да разберете, ч...

ТРЕТАТА ЗОДИЯ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители