3-те зодии, които са истински късметлии

10627
3-те зодии, които са истински късметлии
Снимка: istock/Guliver

Вероятно ви се е случвало да общувате с хора, при които всичко става с лекота. Без особени усилия те получават всичко в живота, за което някой може да мечтае. Но каква е тайната на техния успех? Според специалистите по астрология всичко се крие в датата на раждане на тези хора. Или казано с други – те са от 3-те късметлийски зодии. Нека видим кои са тези зодиакални знаци, превърнали се в любимци на Вселената!

Дева

Девите наистина имат огромен късмет. Върви им и в любовта, и в кариерата. Каквито и трудности да излязат на пътя им, те ще намерят начин да ги решат. При тях всичко се получава добре. Или поне така изглежда за техните приятели и колеги. Всъщност трябва да знаете, че нещата се случват и с много работа от страна на Девите. Може и да не го показват пред своите близки, но представителите на тази зодия са изключително упорити, дисциплинирани, самокритични и амбициозни. Умеят да анализират всичко и да изграждат печеливши стратегии. Неслучайно някои от най-големите милионери в света са от зодия Дева. Когато си поставят цел, те винаги я постигат. По тази причина Девите правят впечатление на родени победители. А звездите обичат смелите и осветяват пътя им от високо!

Телец

Телците определено са сред късметлиите в зодиака. Само си помислете с колко много таланти са надарени те! На тях често им се отдават дейности като рисуване, танцуване, пеене, говорене пред публика, актьорско майсторство. Нещо повече – чувството им за хумор е непоправимо, а хората около тях не могат да се наситят на компанията им. Харизматични, весели и пълни с положителна енергия, Телците не могат да останат незабелязани. Те винаги си проправят път и се оказват в епицентъра на големите събития. А пък големият им инат им помага да не се отказват, когато стане и много напечено. За околните обаче изглеждат като зодия с късмет. И не е лъжа!

Лъв

Най-царствената зодия е с много късмет по рождение. Но другата причина всичко при Лъвовете да е толкова бляскаво е и тяхната нестихваща нужда да имат от най-доброто. Без значение дали се отнася до храна, бижута, почивки, недвижимо имущество – Лъвовете не се задоволяват с посредствени придобивки. Те знаят, че заслужават всичко с най-високо качество и че късметът е на тяхна страна. Винаги са готови да грабят с пълни шепи от живота, но и не пестят усилия, за да се преборят за своите мечти. Най-голямата радост за един Лъв е да демонстрира успеха си пред своите приятели и да получи от тях възхищение и респект. Не можем да не отдадем нужното величие на Царя на животните!

Избери си сърце от 1 до 9 и виж късмета си в ЛЮБОВТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно