3-те зодии, които са на крачка да изневерят

14119
3-те зодии, които са на крачка да изневерят
Снимка: iStock/Guliver

В живота на тези няколко зодии предстоят много трудни избори, големи изкушения и решения, които ще трябва да вземат сами. Любовта понякога не е достатъчна, често страстта надделява, но какво ще се случи... вижте сами!

ТЕЛЕЦ: Телците цял живот са стояли настрана от всякакви изкушения, от случайни флиртове и забежки, които да ги злепоставят както пред човека до тях, така и пред приятелите им. Никога не са разбирали хората, които предават половинките си. Винаги са смятали, че ако някога решат да имат друга връзка, просто ще приключат сегашната си – без да има наранени, без да има лъжи и драми. В случая обаче Съдбата ще ги постави пред ситуация, в която никога не са си представяли, че ще попаднат. Ще се влюбят лудо в нов човек, но и ще обичат безкрайно човека, с който са в момента. Дилемата ще бъде толкова трудна и мъчителна, че на Телците няма да им се вярва. Донякъде ще им се иска да се откъснат от изкушението, но от друга страна то ще бъде толкова силно, че ще се зачудят дали да не му се отдадат веднъж, за да видят какво ще усетят. Предстоят им много емоции и много трудни избори. Пожелаваме им късмет!

Мъжете от тези зодии са перфектните съпрузи

Когато търсим най-добрите качества в един партньор за цял живот, понякога може да ни се стори сложно да открием идеалния. За щастие, ас...

ЛЪВ: Представителите на тази зодия и друг път са били пред това да изневерят на половинката, с която са били в момента на изкушението, появило се в живота им. Чувството не им е чуждо, дори някои Лъвове са го правили, но случаят този път ще бъде много по-различен. Изкушението, което ще се появи в живота им, ще бъде много близък приятел на човека, с който имат връзка. Усещането за нередност ще е голямо, но от друга страна любопитството какво ще стане ще бъде още по-голямо. Ще преживеят няколко тайни срещи, ще имат интересни СМС-и посред нощ и тази игра ще ги влуди. Ще искат да стигнат до края, но дали ще го направят... ще зависи само от едно нещо – колко настоятелен ще бъде човека отсреща. Защото ангелите на Лъвовете са слаби и малко им трябва, за да стъпят накриво.

СКОРПИОН: Скорпионите са от зодиите, които не държат на всяка цена, ако някой изневери на тях, да го научават. Предпочитат, ако се е случило еднократно да си остане в миналото и да не разваля връзката им. В този ред на мисли смятат, че и ако тя изневерят веднъж, не е кой знае какво прегрешение и е по-добре да не казват. Това им дава известна доза свобода и са си оставили вратичка за едно единствено приключение, за да видят какво е да изпиташ такава страст и адреналин. Изкушението при тях ще се окаже човек, с който работят. По цял ден са заедно, имат закачки, усеща се напрежение и в една вечер, в която ще им се наложи да работят до късно, ще имат шанса да изневерят без никой да разбере. Ще бъде лудо, страстно и почти невъзможно да устоят. Какво ли ще се случи обаче... Скорпионите няма да знаят до последната секунда.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com