3-те зодии, които са най-добри във флирта

13543
3-те зодии, които са най-добри във флирта
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, на които не им върви в любовта. Има и такива, на които им върви, но не чак толкова. Има и такива, които просто умеят да флиртуват и могат да завъртят главата на някого за секунди.

Тези зодиакални знаци са много талантливи в тази област и определено знаят как да се държат пред представител на другия пол. Те могат само с думи или дори само с поглед да накарат някого да се влюби в тях, за което много хора им завиждат. Те просто имат някаква особена енергия и знаят точно какво и кога да кажат.

Ако вече се чудите кои са тези 3 зодии, ето ги и тях:

Близнаци

Те никога не са сами, в тях има две личности и са изключително експресивни. Те могат да показват чувствата си, което им помага много във флирта. Също така са изключително общителни с околните, което също е един техен много голям плюс. Те могат да омаят някого само с няколко думи, а разговорите с тях са толкова интересни, че хората с тях не искат да приключва. Те са много интересна зодия за останалите и успяват да заинтересуват абсолютно всички. Знаят точно какво да кажат, за да привлекат вниманието към себе си и точно къде да спрат, за да не изглеждат прекалено нахални. Точно това ги прави толкова интересни и всъщност едни от царете на флирта. Срещите с Близнаци никога не са скучни, за това не ги пропускайте.

Дева

В началото те се правят на тихи, спокойни и кротки, но това съвсем не е така. Просто това е техният начин да привлекат вниманието върху себе си за по-дълго време. В последствие започват малко по малко да показват повече от себе си и това ги прави интересни за останалите. Първоначалното впечатление, което правят само им помага за в бъдеще. Точно по този начин те могат да оплетат напълно всеки в мрежите си, без никакви проблеми. Представителите на този зодиакален знак са много загадъчни и всеки, който се запознае с тях иска да ги види пак, за да разбере малко повече. Девите могат да привлекат някого само с няколко думи.

Лъв

Те са просто пожар, когато става въпрос за флирт. Те много добре знаят какво и кога да кажат. Печелят останалите с хъс, който носят в себе си. Те не се поколебават дори за секунда какво да кажат. Много обиграни играчи са и никой не може да устои на чара им. Лъвовете могат да флиртуват много добре и винаги успявят да спечелят вниманието на околните. Те са магнетични за всички и могат да завъртят главата на някого само с няколко думи и с чара, който носят в себе си. Когато знаят какво искат и са си набелязали мишена, те определено са непобедими и са готови на всичко, за да пленят човека, който искат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com