3-те зодии, които вечно плетат ИНТРИГИ

157546
3-те зодии, които вечно плетат ИНТРИГИ
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, които винаги ще те вкарат в интрига, дори да нямаш нищо общо с дадена ситуация. Внимавай с тях и се пази от лошите им намерения:

Рак

Раците са много мили, докато не ти обърнат гръб. Те не обичат да питат много за личния ти живот, но не се притесняват да питат всички останали за личния ти живот. Не са прями, не обичат да си признават грешките и хич не си падат по откровените разговори. Предпочитат животът им да се върти около клюки и интриги, за да не им доскучава никога. Такива са на работното място, такива са и с приятелите си. Говорят добре за един човек, само  когато той слуша. Обърне ли се обаче, започват шушуканията и подмятанията по негов адрес. Раците не искат умишлено да навредят на човека, за когото плетат интриги, правят го от забавление. Но въпреки това подлите им игрички винаги оставят някой със сълзи на очите накрая.

Козирог

3-те зодии, които не могат да имат ДЪЛГА връзка

Има зодии, които просто не искат да се обвързват. Каквото и да става, когото и да срещнат, накрая пак избират да бъдат сами. Това са 3-...

За разлика от Раците, Козирозите хич не се притесняват да си признаят, че обичат да вършат злини. Те не клюкарстват от скука, а обичат да гледат резултата от коварните си и заплетени планове. Говорят зад гърба дори на най-близките си роднини. Когато някой ги засегне умишлено или направи нещо без да иска, Козирозите ще се потрудят да им отмъстят подобаващо. Коварното в тяхното поведение е, че винаги засягат най-болната тема на другия. Успяват да спечелят доверието му, той да сподели слабите си места и после атакуват точно по най-слабите им точки. Ако си имате работа с Козирог, внимавайте какво му споделяте. Единственият начин да се спасите е, ако запазите личното си пространство от тях.

Водолей

Интриги, клюки... каквото и да има, Водолеите винаги са най-информираните по въпроса. При тях злобата също не е малко. Най-голямата причина Водолеите да плетат интриги е, че така печелят всичко, което искат. Най-често така взимат чужди партньори и карат наивниците да се влюбват в тях. Пазете половинката си от представителите на тази зодия, защото те могат да измислят доста правдоподобна гнуса история за вас, на която половинката ви да повярва и да реши да ви напусне. Водолеите не си губят времето на дребно и клюките,  които разпространяват са доста смущаващи. Най-добрият начин да се противопоставите на Водолей е като отвърнете на грубата му игра. Така той ще види с кого си има работа и ще се отдръпне, защото ще се почувства застрашен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com